Hocam peki ücretsiz olması ping ve güvenilirlik açısından bir durum teşkil etmez mi? Sonuçta ömür boyu iyi bir marka kullanmak istiyorum. Bilmediğimden soruyorum :)
En önemlisi ping zaten eğer bu konuda sorun yoksa harika. Sadece x bir sözlükte şöyle bir şey yazılmış fazlasıyla ne kadar doğru bilmiyorum. Son olarak sizlere sormak istedim. Kullanıcı Yorumu: 'Girebilmek için başka vpn'e ihtiyacınız olan vpn. o da artık olmuyor gibi. rezalet. uzak durulmalı.'...
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için evet sonuçta havaya da atmak istemiyorum ücretli olacağı için en mantıklısı sormak diye düşündüm. Yine de bir şey bulursanız mutlaka yazarsanız süper olur. Tekrardan teşekkür ederim
1730116985
İşte bu kötü maalesef stabil akan bir şey olursa süper olur
Arkadaşlar selamlar herkese iyi forumlar dilerim öncelikle, malum bildiğiniz gibi ülkemizde yasaklamalar, sınırlamalar ne zaman olacağı belli olmuyor artık. Bunun için ücretli güvenilir sağlam bir vpn arıyorum her zaman kullanabileceğim. Sabahtan beri araştırmalarımda Türkiye genelinde en fiyat...
Kask konusundan biraz daha bütçe arttırabilirsen süper olur kankam. Ancak yine de o bantlarda marka ve sağlamlık istiyorsan Scorpion markasının başlangıç ve orta düzeylerini bakmanı tavsiye ederim. LS2 son 3-4 yılda kendini sağlamlık konusunda geliştirdi. Tam bir fiyat performans kaskları...
Selamlar arkadaşlar, ilk defa gamepad satın aldım. Futbol ve dövüş oyunları üzerinden ilerlemek istiyorum. Ardından story oyunlarına geçerim diye düşündüm. Ancak dövüş oyunlarında en kolay Komboları yapabileceğim bir oyun yada konu bulamadım. Hani ilk defa gamepad ile oynayacak arkadaşlara hangi...