Öncelikle iyi akşamlar dilerim. 12 eylül tarihinde bir siteden valorant points satın aldım ve ödeme yaparken paytr altyapısı ile ödedim. Satın aldığım valorant points tarafıma teslim edilmedi. Ancak ikindi vakti 05 ile başlayan bir numara paytrden aradığını söyledi ve siparişimin bana ulaşıp...
hocam dediğim gibi kaspersky ile tarattım tehdit bulmadı sıkıntı yoktur diye düşünüyorum değil mi? Ve dediğiniz aklımda kalacaktır teşekkürler bilgilendirme için
dün virüslü bilgisayarıma format attım ancak microsoft hesabımı girdiğim için onedrive eşlemesinden 1 tane oyunumun steam kısayolu ve sadece kısayol yazan bir simge geldi masaüstüme bunlar sorun teşkil eder mi
Hocam biliyorum çok konuştum ama. dediğiniz gibi format attım ancak format atmadan önce bilgisayarımda yüklü olan oyunun kısayolu format attıktan sonrakine geldi. bir risk oluşturur mu?
windows 11 formatı attıktan sonra chipset sürücülerini vs kurdum tarama yaptım 2 tane trojen buldu. sadece ekran kartı sürücüsü winrar ve chipset sürücülerini kurdum. kendi sitelerinden indirdim sürücüleri de. virüs false positive olduğunu düşünüyorum açıkçası ama dediğim gibi korktuğum için...
tam tarama yaptım windows defenderdan tehdit bulmadı. böyle şeylerden korkarım o yüzden kafama taktım. windows defenderda bulmadığına göre sorunumuz yok sanırım