Eğer biliyorsan da şu amd sistemlerde sttuering sorunu çözümü varsa anlatirmisin rx7700xt ekran ksrti ile valorant oynamak çok zor oluyor bazı yerlerde ağırlık vs. Hissediyorum sana tercihim videolarına bunlari şöyle zamanında izlediğim kanallar yok valoda böyle valoda şöyle diyorlardı amd ekran...
Arkadaşlar ben Yazilim mühendisi olacam napim ben türevi insan anatomisini yok atom parçalamayi
Cidden bilen biri varsa neden PC mühendisliği bu kadar fazla sıralama ile alıyor?
RX7700XT ekran kartimdan memnun değilim. Kasma hissiyatı direk kasma , akciilik sorunu , youtrbrde donma vs her şey yaşıyorum ekimde aldım hazır sistemi sınavdan dolayı çok detaylı bakamadjm ve hazirma başı gibide servise yollayacağım ama AMD kullanmka istemiyorum o yüzden iade etmek istiyorum...
Bendede qyni işlemci var ekran kzrti olarak RX 7700XT var hangi oyunlarda takiliyor mesela youtubede spotifyde assaga kaydirikenmi oluyor bu takılmalar? Aynılarını bendede oluyor
Maalesef evet valorant oynuyorum ve valorant dışında pek bir oyun oynamıyorum rx 7700xt de oyunu hiç akici hissetmiyorum ama bu sadece valorantta oluyor internette baktım çoğu amd kullanıcıları valoranta bunu yasiyor. 4060 8gb olan tanıdığım var oyunu cillop gibi akıyor böyle olacağını bilseydim...