chuckii isimli üyenin son içerikleri

1. C

Youtube Kanalım hakkındaki görüş ve tavsiye

Eğer biliyorsan da şu amd sistemlerde sttuering sorunu çözümü varsa anlatirmisin rx7700xt ekran ksrti ile valorant oynamak çok zor oluyor bazı yerlerde ağırlık vs. Hissediyorum sana tercihim videolarına bunlari şöyle zamanında izlediğim kanallar yok valoda böyle valoda şöyle diyorlardı amd ekran...
  2. C

İKTİDAR TARAFINDAN SAKLANAN EĞİTİM SİSTEMİNDE BÜYÜK SORUNLAR 🚨

Arkadaşlar ben Yazilim mühendisi olacam napim ben türevi insan anatomisini yok atom parçalamayi Cidden bilen biri varsa neden PC mühendisliği bu kadar fazla sıralama ile alıyor?
  3. C

Bios update yeniden başlama sorunu

Sagol yaptim
  4. C

Denemiştim bi pc açılıp geri kapanmisti yine denerim yarin
  5. C

Işık vs yanıyor mu ?
  6. C

Itopya ekran karti iade alir mi?

Uzaması sorun değil ama beni ugrastirmamamisi lazım YKS ye çalışıyorum çok zamanım yok
  7. C

Itopya ekran karti iade alir mi?

RX7700XT ekran kartimdan memnun değilim. Kasma hissiyatı direk kasma , akciilik sorunu , youtrbrde donma vs her şey yaşıyorum ekimde aldım hazır sistemi sınavdan dolayı çok detaylı bakamadjm ve hazirma başı gibide servise yollayacağım ama AMD kullanmka istemiyorum o yüzden iade etmek istiyorum...
  8. C

Anakarti çıkartmami lazım? Çoğu videoda anaksrti çıkarıyorlar
  9. C

Yaptin mi ? 1739221590 Eğer yaptıysan nasıl?
  10. C

YENİ ALDIĞIM PC ARADA TAKILIYOR

Sistemi nereden aldın? Yapacak pek bir şey yok gibi aldığın yere geri gönder
  11. C

YENİ ALDIĞIM PC ARADA TAKILIYOR

Bendede qyni işlemci var ekran kzrti olarak RX 7700XT var hangi oyunlarda takiliyor mesela youtubede spotifyde assaga kaydirikenmi oluyor bu takılmalar? Aynılarını bendede oluyor
  12. C

Çözüldü✓ AMD Re-Size Bar Support Açınca Oyunlarda Drop Sorunu

Ayni sorun bendede var valrosntta fps drop gibi şeyler yiyorum denenelimiyim? Fps düşürür mu ? 1737675152 Re size bar açık
  13. C

RX 7700XT satsam alicak biej olur mu ?

Aklına gelebilecek her şeyi denedim hz 240 1ms sadece valorantta oluyor dediğim gibi nvidia geçeceğim.
  14. C

RX 7700XT satsam alicak biej olur mu ?

Maalesef evet valorant oynuyorum ve valorant dışında pek bir oyun oynamıyorum rx 7700xt de oyunu hiç akici hissetmiyorum ama bu sadece valorantta oluyor internette baktım çoğu amd kullanıcıları valoranta bunu yasiyor. 4060 8gb olan tanıdığım var oyunu cillop gibi akıyor böyle olacağını bilseydim...
Geri