Merhabalar. Yaklaşık 3 ay önce Bayiden sıfır dio aldım. Bugün 1000 km bakımı için servise götürdüm. Öncesinde motor bağırmadan rahatlıkla ivmeleniyordu. Şuan bakımdan sonra motor çok bağırmaya başladı. Varyatörden çok ses gelmeye başladı ve motor gitmiyor ivmelenmesi bayağı düştü. Servis 10w40...
Dostlar merhaba. Sıvı soğutmanın pompası armoury crate'den otomatik ayarlama yapsam bile sürekli en yüksek devirde çalışıyor ve çok rahatsız edici sesi var. Nasıl çözebilirim?
Aynen hocam. Zaten bu seride 7900 XT ile XTX'in soğutma blokları aynı büyüklükte cidden çok büyük kart. Bende XTX istiyordum ama XT nasip oldu. Arkasına da bunların özel backplate'leri satılıyor onlardan alıp takacağım.
Dostlar merhaba. Elimde Core liquid 280r vardı. Kronik arızalı olduğundan garantiye yolladım. 9K bütçem var. Hangi modeli almalıyım? Tercihen asus düşünüyorum.
İşlemci : 7700X
Hocam sıfırlama yaptım ancak sıvı soğutma hiç iyi değil. Sınır koymazsan açılırken anında 96-98 derecelere çıkıyor ve sistem kendini kapatıyor eğer sınırlama koyarsam da işlemci sabit frekansta takılıp kalıyor.