bu hoparlor seti ile gelen kablo degil önce ki kablosu arızalandı ve ilgili bir dükkana kabloyu gösterdim ve bana bunu verdi.
önce ki kablosuyla kullanırken cızırtı vesaire gibi durumlar cok olmuyordu fakat bu kabloyu kullanmaya başladığımdan beri ses hem kötü hemde patlak şekilde kulağı...
Yeni listeler ve kişiler takip etmeyi seviyorum takipleşmek isterseniz bu başlığın altında toplanalım.
https://open.spotify.com/user/79gcz24lh8gqftikjzon1d39s?si=799c94ba3edd45e8
Merhaba, taşındım ve türknet nakil islemi yaptim onceden fiber turknet kullaniyorum fiber modem ile fakat su an dsl bağlantıya geçmek zorunda kaldım fiber bulunmuyor yeni adresimde. verilen fiber modemi iade edip önceden kullandığım türk telekom modemi kullanmaya başladım boş duruyor diye fakat...
tp-link modem var elimde fiber turknetin verdiği, nakil işlemi yaptım hala turknetten devam ediyorum ama altyapim yok ve vdsl kullaniyorum su an. fiber modemi 10 gün içinde iade ediniz diyordu yoksa cezası 300tl imiş, iade etmezsem ne olur kullanabilir miyim?
fiber kullanıyordum fakat taşındığım için vdsl internete gectim, teknik servis evime geldiğinde interneti aktifleştirdi fakat bina içerisindeki kutudan evime bir kablo olmadığı için "telefon kablosu" satın alıp kutuda ki bağlantı ile birleştirip internetini kullanabilirsin dedi.
20metrelik bir...
fiber internet kullanicisiydim fakat tasindim ve yeni evimde turknet vdsl destekliyor fiberi yok ve bana vdsl destekleyen bir modem gerekli oneri verebilirmisinz fiyat araligini pek bilmiyorum ama 500-1000 arasi degisebilir.
2000 falan hocam
1694952435
aklimda bulunan modellerden ama butcem 2k o kadar cikamayabilirim
1694952454
ben bu islerden cok anlamadigim icin direkt bir sivi sogutucu ile cozmek istiyorum desem
discorda yeni bir güncelleme geliyor ve etiketlerler kalkıyormuş ve ilk olarak eski hesaplara acilacakmış bu güncelleme
erken dönem destekçili(early) rozetli hesabi olup satmak isteyen varsa ilgileniyorum.