Cicenes35 isimli üyenin son içerikleri

1. C

EFootball 2025 PC de nasıl yakından takip yapılır?

Arkadaşlar selam ben eFootball 2025 PC'ye yeni başladım ve beceri artışı görevlerini yapmak istedim ve 8. adıma yani yakından takip aşamasına geldim. Ancak bir türlü beceremedim şunu nasıl yapabilirim?
  2. C

🔥İndirim Lenovo Slim 3 8 GB RAM 13.799 TL!

Arkadaşlar gerçekten fiyatı aşırı düşmüş 3 ay önce bile 18.000 TL'ye satılıyordu. Fiyatı gerçekten çok düşmüş tam fiyat performans laptopu bu fiyatta güzeldir. Günümüzde fiyatı 17.000 TL'den başlıyor...
  3. C

İzim soyadı ile numara bulunabilirmi

Arkadaşlar hapisteki birinin akrabalarına ulaşmamız lazım. İzim zoyadı var ama numara lazım ulaşmak için nasıl bulabiliriz
  4. C

Kuyumcu kredi kartından 1 milyon TL çekip kaçtı

garati bbva shop and fly kartı
  5. C

hocam zaten mesaj geldiki biz de haber olduk. nasıl çekti bilmiyoruz. tek sefer de herhalde çekmedi
  6. C

iyi de hocam haksız ve yardımı kötü yöne kullanmaktan ve hırsızlıktan biz haklı çıkamazmıyız
  7. C

bugün öğrendik
  8. C

Arkadaşlar merhaba bugün kötü bir olay yaşadık. Benim merak ettiğim konu şudur ki şimdi bizim bu kuyumcu bizim aile ile aramız çok iyiydi. Yaklaşık 2 yıldır borçlarımızı kapatmak için ondan alışveriş yapıyorduk ve bize gerçekten çok yardımlar etmişti. Babam da ona kredi kartını veriyordu...
  9. C

1.200 TL kulaklık önerisi

Arkadaşlar gündelik kullanım için alacağım. Kulak içi ve kulak üstüne açığım. Ne var bu fiyatta.
  10. C

MacOS sierra USB bilgisayarım klasöründe görünmedi

Arkadaşlar EFI dosyasını atmak istiyorum ama USB'ye sierra kurduktan sonra bir türlü bilgisayarım klasörüne gelmedi USB. Ne yapacağım?
  11. C

Claw's nova v1 vs nexus titan x1 vs nexus x1

Arkadaşlar Minecraft, CS 2 ve 1.6 oynayacağım. bütçem maksimum 350 TL. Claw's Nova v1, Nexus Titan X1 ve Nexus X1 arasında kaldım. Ne önerirsiniz?
  12. C

Notlar çok düşük geldi

Merhaba arkadaşlar. Bu yıl 9.sınıfa geçtim ancak. Notlarım çok kötü geldim. Her gün iki sınav birden olduğu için her gün 2 sınava çalışmak zorunda kalıyorum. Fizikten 31, kimyadan 51 matematikten 31, coğrafyadan 40, din kültüründen 45 aldım. Ne yapacağımı bilmiyorum bu yıl sınıfta kalmak...
Geri