Aracıma saadece hafıza kartı yüklenebildiği için 32 GB bir hafıza kartına https://spotdownloader.com dan 250 şarkılık playlistimi indirmek istedim ve linki yapıştırıp indirdim. ZIP dosyası olarak indirdiği için hedef klasör olarak SD kartı seçip hedefe ayıkla dedim. 250 şarkıdan sadece 106...
Bluetooth kulaklık alıcam. Bütçe max 2000. JBL bt570 ve Anker H30i arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz?
1743969872
Bildiğim kadarıyla H30i ızun pil ömrü ile öne çıkıyor ve bt570 dışarıya ses veriyor. ama doğru mu pek emin değilim.
uzunca bir süredir realme Buds Air 2 marka kulaklığı kullanıyorum ve oldukça memnunum. Ama son zamanlarda pil ömrü çok kısalmaya başladı. normalde 1 saati rahat şekilde geçen kulaklık şimdilerde max 30dk dayanıyor (özellikle sağ kulaklık) kutusunda temassızlık sorunu da yaşıyorum. nasıl çözerim?
Arkadaşlar şimdi ben project zomboid aldım ve oynamaya başladım. Yeni save açarken modlar kısmında "Mod Template" diye bir şey görünüyordu. Orada yazdığına göre 2 tane mapi birleştiriyormuş ya da ben böyle anladım. Aktif edip oyuna girdiğimde ise hata veriyor. Ne yapmam gerek?
Bayadır Project Zomboid almak istiyorum ama 10 dolara değeceğini düşünmüyorum. Bu oyun ne zaman, ne kadar indirime girer?
Bir de steam'ın yaz indirimi, kış indirimi vs. indirim kampanyaları gibi bir kampanya en yakın ne zaman olur?
yaş 17 kilo 84.7 boy 176cm günde 1000-1100 civarı kalori alarak ve evde vücut ağırlığımla egzersizler yaparak kilo vermeye çalışıyorum. Haftada kaç kg vermem gerekir
Hocam daha yeni almışsın kendin hiçbir şeye girişme. Direkt garantiye gönder. Bilgisayarını değiştireceklerini zannetmiyorum ama ekran değişimi yaparlar yüksek ihtimalle. Son deönemde ne kadar sağları solları belli olmasa da bence yaparlar.
Kulaklığım Rampage Typhoon 7.1 . Şarkı dinlerken her bir bass darbesinde anlık cızırtı oluyor ve ayrıca kulaklığın kablosunun üzerinde bulundan ses tekerleğini full açınca ses sağa kayıyor. Windows sws ayarlarından dengeledim ama kulaklıktaki problem çözülmüş değil. Sorunun bir tür...
Fazla kilolarımdan dolayı diyete girmeye karar verdim ve kalori saymak istiyorum. Bunu yapmak için GPT'den yardım aldım ama verdiği sonuçlar pek gerçekçi gelmedi. Dediğine göre bugün sadece 700 kcal almışım. Güvenilebilir, doğru bir kalori ve besin değeri hesaplama aracı var mıdır?