Riot Games tarafından öyle olabilir fakat dediğim sitede (GamerMarkt'da) söylenilen kurallar yasalar gereği kullanıcı sözleşmesini kabul ettikleri için geçerli.
Herkese merhabalar, 5 gün kadar önce yaşadığım bir olayı anlatmak ve bu konuda tecrübe sahibi birisinin fikirlerini bizlerle paylaşmasını rica ediyorum. League of Legends adlı oyunda 1 yıl önce GamerMarkt adlı siteden 600 TL'ye satın almış olduğum hesabı EUW sunucusuna transfer edip orada...
Yeni konu açmak yerine tekrar mesaj yazmak ve tavsiye almak için yazıyorum, 11000 TL'ye almak isteyen ciddi 2-3 kullanıcı olduğunu düşünüyorum ve bugün ekran kartımın 2 yıl yerine (ben 40 gün kaldığını sanıyordum, aslında 1 yıl 40 gün kalmış) 3 yıllık garantiye sahip olduğunu öğrendim. Ürünün...
Hocam rate your gear kısmı nerede bulamıyorum, rica etsem fotoğrafını atabilir misin? Ödül olarak ise 100 TL değil de 20$ lık ödülü seçtim, kupon kodu olacağı için daha erken gelmesini bekliyordum, hotmailime henüz Asus tarafından mesaj da atılmamış.
AdGuard bunun dışında AddBlock Plus idi sanırım bu arada bunların hepsini teker teker yapman gerekmekte yani 2'sini yada 3'ünü aynı anda kullanamazsın.
Merhabalar, MSI RX 5700 XT Gaming X kartına sahibim ve kartımı sahibinden.com üzerinden 20 gün önce satışa koydum. 1-2 ay içerisinde kartı sattıktan sonra askere gitmeyi planlıyorum, askerden döndükten sonra (ekonomi de bu şekilde giderse) çıkacak daha yeni bir kartı alabilirim (Intel yada AMD)...