Çiftçi isimli üyenin son içerikleri

1. Ç

Laptop da fare hareket ediyor sağ ve sol click çalışmıyor fare ile alakalı değil

Touchpad çalışıyor ama sağ ve sol tık hiçbir işe yaramıyor harici fare için de aynısı geçerli imleç oynuyor ama tıklama işlemi yok tab ve enter ile uygulama falan açabiliyorum
  2. Ç

Laptop da fare hareket ediyor sağ ve sol click çalışmıyor fare ile alakalı değil

Omen laptop var bende bu gün bir anda 1 saat falan kullandıktan sonra ekran da fare hareket etmesine rağmen sağ ve sol click çalışmamaya başladı ama tab tuşu ile uygulama falan seçip açıp kapatabiliyorum ekran donmuyor ama seçim yaptırmıyor imleç bi işe yaramıyor ilk defa oldu çok saçma çözemedim
  3. Ç

AMD R7 7840HS işlemci nvidia rtx 4060 ekran kartı ile AMFM2 kullanabilir miyim?

ryzen 7 7840hs laptop'um var rtx 4060 ekran kartı var AMFM2 teknolojisini kullanabilir miyim? Bi sorun çıkartır mı?
  4. Ç

Ekran kartı güncellerken 0x000007FFB3E84FB00 hatası alıyorum

HP OMEN laptop'um ekran kartı güncellerken 0x000007FFB3E84FB00 hatasını veriyor Allah rızası için yardım edin
  5. Ç

Modem dls kablosu hangi renkler eşleşiyor

Yeni eve taşındım bir sürü kablo var hangilerini bağlamalıyım yardım edin lütfen
  6. Ç

Hyper-V nasıl kapatılıyor

hata bu reis
  7. Ç

ama gameloop dan oyuna girmeye çalışınca hyper v kapat ve tekrar dene diyor olmayan bir şeyi nasıl kapatacağım
  8. Ç

reis işte bende bu aşamada Hyper V diye bi şey yazmıyor
  9. Ç

windows özelliklerini aç veya kapat kısmında Hyper v yok nasıl kapatabilirim
  10. Ç

STEAM AİLEYE GİREMİYORUM

reis telefondan kabul edincede aynı hatayı veriyor
  11. Ç

STEAM AİLEYE GİREMİYORUM

EVET TÜRKİYE İKİMİZDE
  12. Ç

STEAM AİLEYE GİREMİYORUM

aileye giremiyorum böyle bir hata veriyor nasıl hallederim YARDIM EDİNNNNN
  13. Ç

Thinkbook 16 PG4 ile oyunlar kaliteli şekilde oynanır mı

https://www.gaming.gen.tr/urun/445195/lenovo-thinkbook-16pg4-irh-21j8003ctr-intel-core-i9-13900h-32gb-ddr5-1tb-ssd-rtx4060-8gb-16-inc-3-2k-3200x2000-165hz-freedos-laptop/ Pc bu
  14. Ç

Asus Rog Strix G16 i7 Rtx 4060 alınır mı

54K fiyatı var
  15. Ç

Dell G15 4060 Alınır mı?

Üniversite için alacağım maalesef
Geri