Cihan karasu isimli üyenin son içerikleri

1. C

🔥İndirim 7go 30000 Mah 22,5 Watt Hızlı Şarj Powerbank(4 Usb Çıkışlı,Dahili Kablolu)853 TL

süpürge üretmek batarya üretmeye benzemez ,7 go güven vermiyor bilindik firmalardan alın en kötü baseus alın , alabiliyorsan samsung apple dan vazgeçmeyin
  2. C

İlk Kez OLED Aldım Tavsiye

araştırmak lazım oled paneller vatan sırrı gibi saklanıyor içi yayınlamakta yasak galiba çünkü içindeki parçaları kim hangi seri numarası bir kaç model hariç bilen yok , bende içindeki parçaları öğrenmeden öneremem
  3. C

oled de bilindik panel üreticisi samsung ve lg gibi firmalardan alırsan sorun yaşamazsın zaten en kaliteli firmalar bu işin altına giriyor
  4. C

oled lerin tek sorunu bu bunun sebebide bir organik bazlı bir çok alaşımın karışımıyla oluşur aslında bir ışığı mürekkep dolu bir şişenin içine atmak gibidir sonuç o ışığın en iyi haliyle yansımasına sebeb olur ama o ışıkta karışımda ömrü kısadır
  5. C

Phantom Storm | AMD Ryzen 7 7800x3d MSI RTX 5070 Ti OEM Paket Alınır mı?

ne zaman aldın sen bunu 270 k plus nasıl 20 k
  6. C

🔥İndirim 149,99tl---Mack Mcc-4008 2.5 Hard Disk Kılıfı Siyah Turuncu

hard disk kılıfı nedir bu kadar mı kötü bu kriz
  7. C

Soğutıcuya Bak Sıkıntılı Deil mi

kasanın ön fanı zannettim egzoz fanını ilkte
  8. C

fotoğrafa çok yakından çekilmiş kasanın egzoz fanına yakın hava soğutma fanı takılmaz egzoz fanın dışarı verdiği havayı direk engeller egzoz fanı olmadan da soğumaz kasa , kasanın tamamını atsa daha rahat anlardık bende diyorum kasanın neden tek fanı var dedim sonra
  9. C

soğutucunun ters takıldığı o fotoğraftan nasıl anladın asıl soru , jeton yeni düştü bende şimdi anladım ama o kadar yakından çekmişki anlamak zor
  10. C

🔥İndirim Honor 600 256gb 🔥28.999₺

onuda sayma cihazın teknik özellikleri çok zayıf sadece snapdragon işlemci iyi denebilir , antutu utanmasa almayın der yani
  11. C

🔥İndirim Honor 600 256gb 🔥28.999₺

ceosu ve satış ve pazarlama departmanı başarısız olduğu için , benim 3 yaşındaki kardeşim daha iyi yönetir 1782128607 çıktığında rakipleri s25 fe ve 15 t pro ile aynı fiyat bandında çıktı , bu cihaz 24 k yı görmeden alınmamalı protesto edilmeli , bu cihaz yakın vakitta dediğimiz fiyatları...
  12. C

İnceleme Ön İnceleme: Havit H2015 Pro (O Meşhur Kulaklık)

2015 te çıkardıklarını sanmıştım bende diyordum dönemine göre iyi yapmışlar
  13. C

❌İndirim Bitti! Kıoxıa Excerıa Plus G3 2tb 5.093₺

geldi mi senin ki
  14. C

Yks Sınavınız Nasıldı?

seni fena linçlicekler gibi
  15. C

Yks Sınavınız Nasıldı?

çok zorlama en geç 12 de ders çalışmayı bırak , en geç 1 yada 2 de uyu yoksa uykusuzluktan stres yaparsın
Geri