Cihan karasu isimli üyenin son içerikleri

1. C

🔥İndirim Anthony Jackson 6'lı Kutu Premium Likralı Erkek Boxer 499tl

normalde 629 tl 4xl %10 olunca 566 tl geldi , diğer espirine cevabım ben 105 kiloyum 180 boyum var ne yiyorsam göbeğe gittiği için 3 xl oluyor ama çavuş sıkışıyor ondan 4xl aldım
  2. C

🔥İndirim Anthony Jackson 6'lı Kutu Premium Likralı Erkek Boxer 499tl

566 tl , 4xl aldık hayırlısı bakalım
  3. C

Sony mi, Xbox Mu Alınmalı?

ileriye dönük sony ps 5 almak mantıklı bazen ucuza düşüyor zaman zaman fırsatları kaçırmamak gerek , xbox game pass avantajlı ama micrasoft xbox tan baya adam çıkardı bir kaç oyun firması var xbox ın onlardan bir kaçı özelleştirildi ilerde oyunlar game pass te olmayabilir üstüne zamlanıcağı...
  4. C

🔥İndirim Oral-B İo10 Gold Şarjlı/Elektrikli Diş Fırçası 12.639 TL [Cb ile 10.639 TL]

bunu alan adamın sıcak fırsatlara baktığını sanmıyorum bile
  5. C

Windows SSD Ye Kurulmuyor.

ssd ana karta tam taktığından emin ol yene aynı sorun varsa garantiye gitmelidir
  6. C

Sizce Gözüm Mü Bozuk?

doktora gitmen gerekiyor astigmat genellikle genetiktir , az çok ailede varsa sendede vardır , dediğim gibi fazla odaklanma ve ışığın yeterli düzeyde olmayışından yada gereğinden fazla olduğu için göz yorulur odaklanamaz bulanık görürsün , gözünü kısınca metleşir , korkmana gerek yok lens yada...
  7. C

Sizce Gözüm Mü Bozuk?

gece araba gözlüksüz sürme yeter başka sorun yok , astigmat fazla ışık yada az ışığa duyarlılığı azaltır kısaca loş ışıkta bulanık görürsün , p!v!on gibi fazla ışıkta da bulanık görürsün b!k!an bir hastalık kısaca , ama miyop gibi değil bulanık görmen ışığın geliş açısına göre değişiyor...
  8. C

❌İndirim Bitti! Rampage Crimson Cr25r300f 25" 1 Ms Full Hd Ips 300 Hz Oyuncu Monitörü 5000 TL

paneli ısınıyor ekranda yanmalar 1 yıl olmadan olması muhtemel mediamark tada indirimdeydi alanların hepsi bundan şikayetçi lenovo alın bunun yerine
  9. C

Yardım “Security Boot Fail” Nedir Nasıl Çözülür ?

valorant girmek için ana kart ın bios unda security boost u kapattığı için olmuştur bios girince disable dan çekip windows boost a tıklasın düzelir
  10. C

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

macbook neo yeni çıkacak apple yapay zeka güncelleme desteği alacak cihazlarda yok diye biliyorum kısaca almak mantıksız gibi geldi , cihazın gelecekteki durumu belirsiz
  11. C

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 144hz Fiyatına 260hz Monitör Saat 23.00'de

bunu yanlışlıkla koydular herhalde bu muhtemelen 4 bin tl olur yada 3
Geri