süpürge üretmek batarya üretmeye benzemez ,7 go güven vermiyor bilindik firmalardan alın en kötü baseus alın , alabiliyorsan samsung apple dan vazgeçmeyin
araştırmak lazım oled paneller vatan sırrı gibi saklanıyor içi yayınlamakta yasak galiba çünkü içindeki parçaları kim hangi seri numarası bir kaç model hariç bilen yok , bende içindeki parçaları öğrenmeden öneremem
oled lerin tek sorunu bu bunun sebebide bir organik bazlı bir çok alaşımın karışımıyla oluşur aslında bir ışığı mürekkep dolu bir şişenin içine atmak gibidir sonuç o ışığın en iyi haliyle yansımasına sebeb olur ama o ışıkta karışımda ömrü kısadır
fotoğrafa çok yakından çekilmiş kasanın egzoz fanına yakın hava soğutma fanı takılmaz egzoz fanın dışarı verdiği havayı direk engeller egzoz fanı olmadan da soğumaz kasa , kasanın tamamını atsa daha rahat anlardık bende diyorum kasanın neden tek fanı var dedim sonra
ceosu ve satış ve pazarlama departmanı başarısız olduğu için , benim 3 yaşındaki kardeşim daha iyi yönetir
1782128607
çıktığında rakipleri s25 fe ve 15 t pro ile aynı fiyat bandında çıktı , bu cihaz 24 k yı görmeden alınmamalı protesto edilmeli , bu cihaz yakın vakitta dediğimiz fiyatları...