Cihan Orakçı isimli üyenin son içerikleri

1. C

2000 TL kulak içi bluetooth kulaklık.

Başlıkta yazan gibi bir kulaklık arıyorum, fiyatının çok üstü performans gösteren ürünler için bütçeyi biraz esnetebilirim. TPLINK UB500 ile Windows 11 masaüstü bilgisayarımda ve Samsung telefonumda kullanacağım. Mikrofon kalitesini çok umursamıyorum, bluetoothlarda yanlış bilmiyorsam mikrofon...
  2. C

Sinerji'ye alternatif olarak nereyi kullanabilirim?

Emeğinize sağlık hocam, attığınız özelleştirmelerle beraber bu ikisinden birini alacağım ama ne yalan söyleyeyim çok bilgim olan bir konu olmadığından ekran kartları arasında seçim yapamıyorum. RTX5060 Ti sistemin kasasının dış görünüşü oldukça iyi bana göre, dış görünüş haricinde sıkıntısı...
  3. C

Hocam kasanın önerildiği videolardan beri 3 bin TL civarında artmış fiyatı, hala öneriyor musunuz? Onun dışında alırken herhangi bir özelleştirme yapmak gerekli mi?
  4. C

40 bin TL civarında Game Garaj'dan önerebileceğiniz sistem var mı?
  5. C

Ne önerirsininiz? Donanım Arşivi'nin bir ay kadar önce yayınladığı F/P sistem videosundaki bu sistemi almayı da düşünmüştüm site daha güvenilir göründüğü için fakat videoda 38 bin TL olarak bahsedilen sistem sitede 41 bin TL olunca hâlâ fiyatına değiyor mu emin olamadım.
  6. C

Bahsettiğiniz teklifin ne olduğu hakkında bilgim yok. Sadece internette gezinip genel olarak fikir toplamıştım, para da kolay kazanılmadığından çöpe gitme ihtimalini en aza indirmek için elimden geldiğince sağlam yerlerden satın almak istiyorum.
  7. C

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-ataxiones-sapphire-radeon-rx9060xt-pure-16gb-ryzen-5-7500f-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-sistem-tavsiyesi-p-50871 Bu hazır sistemi (ya da benzerini) RAM'ini 2x16 yaparak satın alacağım fakat daha güvenilir bir firmadan almak istiyorum. Satış sonrası müşteri...
  8. C

40k civarı kasa ve monitör

40k'nın üzerine çok çıkamam, bilgisayarda aşağı yukarı sadece oyun oynanacak.
  9. C

Bu ikinci el RTX 4060 Ti sistem alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rtx-4060ti-16gb-i5-13400f-oyun-bilgisayari-1236474741/detay?utm_source=paylas&utm_medium=ilanlarim&utm_campaign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269 Satın aldıktan sonra 16 GB RAM ekleyip...
  10. C

2. tercihi yatay geçiş için en elverişli şekilde nasıl doldurabilirim?

Dilde 7.800~ sıralama yaptım, istediğim bölüm olan Ege Üniversitesi İngilizce Mütercim ve Tercümanlık geçen sene 7.100~ ile kapatmış. Girebilme ihtimalim de var girememe ihtimalim de, giremediğim ihtimal için diğer tercihleri doldururken 2.'ye Ege Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı yazıp...
  11. C

Bluetooth kulak içi kulaklığı (huawei am61) mikrofon olarak kullanmak

elimde mikrofonu olmayan bir kulak üstü kablolu kulaklık ve bluetooth bir kulak içi kulaklık (huawei am61) var. bluetooth olanı mikrofon olarak kullanırken kulak üstü olanı normal hoparlör/kulaklık olarak kullanmak istiyorum ama nedense bluetooth kulaklığın mikrofonu aygıt olarak görünmüyor...
  12. C

600-700TL~ Klavye Önerisi

Tamamdır hocam teşekkür ediyorum, bi' inceleyip bakınayım RGB olan modeli de 800 bandındaysa bunu alacağım.
  13. C

Peki ışıklarının rengi değişiyor mu? Çok nerede okudum hatırlamıyorum ama bir yerde adında "RGB" değil de "Rainbow" olan klavyelerin rengini istediğimiz gibi değiştiremediğimizi duymuştum. Eğer yapılabiliyorsa yüksek ihtimal bu klavyeyi alırım, yapılamıyorsa da yine de seçeneklerin arasına...
  14. C

Hocam klavye güzel duruyor fakat attığınız linkte 700 olan site çok güvenilir durmadı, Hepsiburada gibi sitelerde de en ucuz 870 TL'den başlıyor. Sizce o fiyata da değer mi?
  15. C

Eskisinin bazı tuşları basmadığı için yeni bir klavye alacağım. Bütçe başlıkta da belirttiğim gibi 600-700, üstüne çok istisnai durumlar haricinde çıkmazsanız sevinirim. Klavye mekanik olacak, switch olarak ortalama seviyede bir sese sahip olması tercihimdir ve bir süre bastıktan sonra bir anda...
Geri