cihannk isimli üyenin son içerikleri

1. C

❌İndirim Bitti! Aukey PB-Y46-GY 15W 10000 mAh Powerbank 300TL

çektim direkt teşekkürler.
  2. C

Hollow Knight Silksong Xbox Windows 57 TL > 22.50 TL

bayağı uğraştım sol üstten sürekli aratıp sayfaya girmek gerekiyor bir kere fiyatı görürseniz alabiliyorsunuz.
  3. C

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Benimki de geldi açıkçası hiçbir sıkıntısı yok ben beğendim, plastik kalitesi de kötü değil 1300 tl fazlasıyla eder. Flamingo switchin sesi de güzelmiş ama gatherondan geçtiğim için biraz sert geliyor. Gatheronu takabilirim
  4. C

kredi kartı ile aldıysan harcama itirazı yapabiliyorsun bankandan ama çok bir şey bekleme, ben olumlu olacağına inanmıyorum sonuçta adamlar yolladı kargoyu
  5. C

Verdikleri klavyelerin yarısında sorun çıkıyor zaten forum yorumlarına bakınca, klavyeden soğudum. Umarım harcama itiraz talebinden olumlu yanıt gelir.
  6. C

Denizbank'tan harcama itirazında bulundum bir şey çıkacağını sanmıyorum ama denemeye değer. Hizmeti alamamak da itiraz sebeplerinden biriymiş.
  7. C

Cevap geldi paket gümrükte olduğundan iade ya da değişim yapamıyoruz fakat takip ediyoruz gelişmeleri size aktaracağız vs. diyorlar
  8. C

Böyle bir email attım dün, hala cevap vermediler. forumda gümrükte klavyesi takılan arkadaşlar belki buna benzer bir email atarsanız sorunu en azından epomaker üstlenir.
  9. C

Gümrükten yasal bir kağıt vs geldi mi size dostum şahsen bana gelmedi
  10. C

Sonsuza kadar gelmeyecek ne demek hocam parasını verdiğim ürünü alırım, sorumlusu neyse gerekirse yasal merciilere başvurulur. Vergi çıkarsada çıksın
  11. C

🔥İndirim ASUS ROG Strix Flare II Red Animate 5555 TL!

Asus rog mousemi 6 yıldır kullanıyorum dostum. Switchlerini değiştirdim sadece
  12. C

MSI A850G PSU 3497TL - Mediamarkt Afyon

Komisyonsuz zor.
  13. C

MSI A850G PSU 3497TL - Mediamarkt Afyon

Güveniyorsan al kardeşim senin kararın. En iyisi yakınsan gidip almak tabii.
Geri