CihanZ isimli üyenin son içerikleri

1. C

İphone 13 kampanyaları

İphone 13 almak istiyorum.Şu an trendyolda 33600 TL'ye satılıyor.Hepsiburadada ön sipariş şeklinde 32 bine geliyor 6 ağustosta.Sizce daha iyi bir kampanya bulabilir miyim yoksa 33600 e almalı mıyım? Ön sipariş vermek istemiyorum
  2. C

Aj159 APEX 1900 TL'ye alınır mı

Teşekkürlerr AJ159 APEX'TEN VAZGEÇTİM GALİBA ATK A9 alcam galiba
  3. C

2.5 e çıkamam hocam malesef Aj159 apex çok övüldüğünü duydumda hoca neden A9 önerdiğimiz sorabilir miyim?
  4. C

AJ159APEX 1900 TL'YE elden buldum alınır mı sizce? Bu fiyata başka bir şey önerir misiniz?
  5. C

Yurt için küçük boyutlu filtre kahve makinesi önerisi

Merhaba.Kykda kalıyorum.Yurda filtre kahve makinesi alıcam ama boyutu küçük olmalı .Piyasadaki çoğu makine baya büyük o kadar yerim yok.Ayrıca 30 dk sıcak tutma özelliği de olursa çok iyi olur.Öneriniz varsa çok iyi olur hayırlı forumlar
  6. C

Motosikleti şehirlerarası taşımak

Merhabalar.Motor almayı düşünüyorum önümüzdeki 6 ay içinde.Şu an İzmirde Kykda kalıyorum okul tatil olunca memleketim Malatyaya dönüyorum.Motoru nasıl malatyaya götürebilirim? Otobus soforlerine söyleyince belli bir fiyata oluyormuş ama zarar gelme ihtimali yüksek gibi bir de fiyatı çok...
  7. C

uyku tulumu önerisi yaz icin

İzmirde Yazın kullanacagim dostlar.0 dereceye kadar sicak tutsa yeterli .Butce 2000(100 200 daha cikabilirim).
  8. C

Witcher 3 wild huntta fpsim normal mi ?

Merhaba arkadaslar hp victus bilgisayarimla witchr 3 te dlss acikta 60 65 fps aliyorum ve sanki kasıyor gibi gözüküyor.Ayarları rt ultraya aldığım için olabilir ama bilemedim sizce normal mi Sistem: Rtx 4060 amd 7640 hs islemci 16 gb ram
  9. C

Soundpeats Air 4 Snapdragon teknolojsi

Soundpeats air 4 almayı düşünüyorum ancak snapdragon teknolojisi varmiş ve her telefon desteklemiyormuş.Telefonum Poco x3 NFC sanırım desteklemiyor.Alsam nasıl bir kayıp yaşarım yani direkt çalışmaz mı yoksa tam performanslı mı kullanamam
  10. C

Bu sistemle neden Lolde düşük fps alıyorum

sen cozebildin mi sorunu bende hala ayni.Valo da 280 290 aliyorum rdr ultra ayarlarda 60 civari aliyorum ama lolde 150 max
  11. C

Bu sistemle neden Lolde düşük fps alıyorum

Merhabalar.10 gün once yeni laptop aldım.4060 , 7640hs, 16 gb ram olan victus 16 modelini aldım.İnternetim kisitli olduğundan sadece lol indirebildim.Ancak lolde düşük fps aldigimi dusunuyorum.Geneldd 120 130 arasi aliyorum ve ekran da 144 hz oldugundan arada takilmalar oluyor.Yani 120 fps iyi...
  12. C

LOL düşük fps sorunu

Sorunun hala devam ediyor mu ben yeni bilgisayar aldim driverlarini da kurdum.Ancak lolde düşük fps alıyorum.
  13. C

Lenovo Loqlardan hangisi

Hocam bunu gormustum de islemcisi kotu geldi biraz .Yani 4050 4060 arasi da cok fps oynamiyor gibi .Bi vram olarak avantajli ama bilemedimyine de
  14. C

Lenovo Loqlardan hangisi

Soracağim çok sağol hocam.son olarak 32 bine kadar başka bir onerin olur mu acaba Yani 4060 almayacagim için çok yükseltmeyeyim dedim fiyati ama 32 33 e de cikabilirim gercekten iyi dedigin birseyler varsa
  15. C

Lenovo Loqlardan hangisi

Hocam bunu direkt alsam uyumsuzluk yapar mi watina falan bakiliyormus sanirim
Geri