Cihat1453 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Rampage R36 Drop İçin Yedek Mikrofon Önerisi

Rampage R36 Drop kulaklığımın mikrofonu bozuldu uyumlu olacak aldığımda elimde kalmayacak bir mikrofon önerisi varmı lütfen
  2. C

PC'de razer hammerhead true wierless x in mikrofonu çalışmıyor

razer hammerhead true wierless x aldım pc ye bağladım zaman mikrofonu çalışmıyor ama telefonda çalışıyor pc de nasıl kullanabilirim
  3. C

Kasanın egzoz fanını nereye takıcam

İsmi ney ve hangi pine takarım
  4. C

Kasanın egzoz fanını nereye takıcam

Arkadaşlar corsair delta rgb kasasında her fan için ayrı ayrı 4 tane fan pinleri var ve anakartta sadece 3 tane sys fan pini var öndeki 3 fanı taktım ama egzoz fanını nereye takıcağımı bulamdım konu hakkında iyi bilen birisi öneri yazabilirmi
  5. C

Gigabyte B650M DS3H Anakartında Tek slot ram nereye takılır

Arkadaşlar Gigabyte B650M DS3H anakartında 4 slot ram yuvasındaki hangisine Tek Kanal bellek takılcak anakartta ilk olarak 2-4 diyor bunlardan hangisine tek kanal bellek takıcam 2mi 4mü
  6. C

Gigabyte B650M DS3H Anakart Corsair Cv 650 psu

Gigabyte B650M DS3H Anakartı Corsair Cv 650 psu kabloları ve pinlerini nasıl ve nereye bağlanır bilgisi olanlar yazabilirmi hicbiryerde gigbyte am5 detaylı sistem toplama rehberi bulamadım eğer gigbyte anakartlı am5 rehber videosu var ise link atabilirmisiniz teşekkürler
  7. C

Gigabyte B650M DS3H Anakartinda Cpu Opt pini

Gigabyte B650M DS3H Anakartinda Cpu Opt pini varmı yoksa sıvı soğutmayı hangi pine takıcaz
Geri