cihatr isimli üyenin son içerikleri

1. C

Yenilenmiş Televizyon Servis Değişim Raporu

Satıcıya helal olsun biraz konuştuktan sonra ürünün arkasında olması gerektiği gibi durdu değişim kararını uygulatmak için elinden geleni yaptı, şimdilik değişim kararı çıktı ve genel merkez tarafından değiştirilecek. Gelişme olursa paylaşırım.
  2. C

Of of paramızla rezil oluyoruz :( güncel değer üzerinden ücret ödenmesine hukmolunur mu acaba
  3. C

Ne kadar sürede sonuçlanır
  4. C

Elimde ürün yok iade alayım diye yokuş yapıyor da hukuki süreç başlatacam galiba
  5. C

Pttmavm de bir satıcı 1785238745 Hocam direkt tcl geldi kurulumu yapmisti. Servise de direkt tcle gönderdim yani bilkoma. Raporu da onlar yazdı.
  6. C

Hahaha özür dilerim arkadaşlar kopyada o kalmış birinci mesajı düzenledim ☺️
  7. C

Merhaba, Sıfır yenilenmiş TCL televizyon aldım kısa sürede arızalandı, servise gönderdim. Servis değişim raporu verdi. Satıcı da diyor ki yenilenmiş üründe değişim olmaz. Bununla ilgili yasak dayanak bulamadım. Ne yapabilirim benzer durum başına gelen var mi? 2025 aralıkta aldım ürünü...
  8. C

❌İndirim Bitti! Edifier M90 Kompakt Aktif Hoparlör Siyah (Primeday İndirimi) 11.791 TL

Hayırlı olsun ben de tekrar kampanya bekliyorum umarım iner, yorumu görüp birileri haber verirse sevinirim 😁
  9. C

❌İndirim Bitti! Edifier M90 Kompakt Aktif Hoparlör Siyah (Primeday İndirimi) 11.791 TL

Nail oluyor hocam ben de siparişi akşam veririm dedim bitmişti çok üzüldüm. Sıfırdan daha pahalı ikinci el fiyat gördüm gel de sinirlenme
  10. C

🔥İndirim HyperX Cloud III S Siyah - 5.349 TL

4k civarına aldım iki buçuk ay önce mediamarkt indirimlerinde. Acil ihtiyacınız yoksa erteleyebilirsiniz düşebilir belki tekrar.
  11. C

🔥İndirim HyperX Cloud III S Wireless - 5.489 TL

Cok pardon görememiştim yorumlar arasında atlamisim. Teşekkürler.
  12. C

🔥İndirim HyperX Cloud III S Wireless - 5.489 TL

Ayarladı paylaşabilir misiniz?
  13. C

16GB DDR5 Laptop Ram 2718,49TL

Deneyim sonucu paylaşırsanız sevinirim.
  14. C

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

kim nereye ne kurmuş anlamadım
  15. C

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

ya şu ortamda şöyle go mo ho mu muhabbeti baydı ya mide bulandırıyorsunuz. Gerçekten ergenden beter sorular ve yorumlar bunlar.
Geri