Merhaba, Bloody T50 kablolu farem var. Kablosu örgü tipli model. Bu mouse ile ilgili iki şikayetim ve çözüm arayışım var.
Mouse linki: https://www.bloody.com/tr/product.php?pid=10&id=101
1- Mouse metal ayaklı ve çok Kaygan. O kadar kaygan ki kablo masadan sarktığında fare geriye doğru...
Merhaba, Logitech G502 X aldım, elime büyük geldi. Bazı farelerin orta hump (hörgüc) kısmı avucumun ortasına değince rahat kullanamıyorum, avucumun ortası boş kalacak sadece. En arka alt hump kısmından hafif destek almam yeterli. Araştırdığım kadarıyla relaxed claw tutus şekli deniliyor buna...
Merhaba, mevcutta fotoğraftaki siyah thermaltake s200 mesh kasam var. Diğer fotoğraftaki beyaz akvaryum kasayı almayı düşünüyorum. Mevcut donanım aşağıdaki gibidir. Aşağıda yazdığım ek üç fanla birlikte toplam 10 fan olacak, ısınma sorunu yaşar mıyım ya da elimdeki siyah kasaya göre çok düşer mi...
Nvdianin ısrarla frame generationi açmadığı 4x öncesi kartlara can suyu olan FSR'nin yeni yayinlanan 4.0 versiyonunu da açık kaynak yayınlayan amd mi bu? :)
Öncelikle elinize sağlık güzel rehber olmuş.
Tcl 75c855 ve Tcl 55C755 tv aldım. 75 inch 80 bin, 55 inch 35 bine aldim 3 taksitle. Halen değiştirme şansım var bu rakamlara alternatif öneriniz olur mu?