Çikohan isimli üyenin son içerikleri

1. Ç

HyperX Cloud 2vs LogitechGProX vs Razer Blackshark V2 Special edition vs Corsair HS80

Hocam kulaklığı teslim aldım teşekkürler yardımcı olduğunuz için
  2. Ç

Razer blackshark v2 special edition farkları nedir

ben yanlış anlamışım herhalde ilk yazdığınızı çok kötü bir durum gibi algılamışım kusura bakmayın
  3. Ç

Bunu yazılımdan açıp kapatabiliyor muyuz?
  4. Ç

anc ne oluyor hocam?
  5. Ç

Hocam teşekkürler bilgi için, şuan Logitech G Pro X'i mi alsam yoksa Razer Special Editionı mı alsam karar veremedim sizce hangisini almam daha mantıklı olur?
  6. Ç

HyperX Cloud 2vs LogitechGProX vs Razer Blackshark V2 Special edition vs Corsair HS80

hocam o zaman bu dipses milletin abarttığı kdar büyük bi problem değilmiş çok teşekkür ederim 1712003861 @Oneomous hocam bu arada fps oyunlarında performansı nasıl? rakibin nerden geldiğini vs rahat bir şekilde anlayabiliyor muyuz
  7. Ç

hocam sizin öneriniz bu 4 kulaklıktan hangisi olucaktır? ben daha çok aslında razer ve g pro x arasında kaldım hatta razera daha yakınım diyebilirim g pro x te dip ses problemleri varmış diye duydum
  8. Ç

Bu 4 kulaklık arasında kaldım ama benim için en verimli hangisi hala karar veremedim yardımcı olabilirseniz sevinirim (fps oyunları oynamak için alıyorum)
  9. Ç

Razer BlackShark v2 Special Edition alınır mı?

Hocam peki G Pro X hakkında yorumunuz nedir?
  10. Ç

Razer BlackShark V2 Special Edition vs Logitech G Pro X

Cloud 2 ile 3 arasında ne fark var?
  11. Ç

Hocam peki BlackShark V2 ile Blachshark V2 Special Edition arasında ne fark var? special edition 500lira daha ucuzmuş onu almayı düşünüyorum şuan
  12. Ç

🔥İndirim Razer Blackshark V2 Gaming Kulaklık Special Edition ₺2.549,00

Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın, herhangi bir dip ses ile vs. karşılaştınız mı?
  13. Ç

Hocam peki Blackshark V2 diye bahsettiğimiz ürün Blackshark V2 X midir? sadece v2yi bulamadım çünkü
  14. Ç

Razer BlackShark v2 Special Edition alınır mı?

Bu fiyata daha güzel bir kulaklık öneriniz var mıdır? G Pro X düşünüyordum ama çok sıkıntı çeken arkadaş varmış onları gördüm o yüzden ondan vazgeçtim başka önerileriniz varsa bekliyorum 1711929121 Ekstra bir sorum daha var Razer BlackShark V2 Special edition ile Razer BlackShark V2 X arasında...
  15. Ç

Anker Soundcore Q45 vs Q30

Q45 hakkında herhangi bir bilgim yok ama Q30 çok güzel kullanıyorum memnunum
Geri