Hocam teşekkürler bilgi için, şuan Logitech G Pro X'i mi alsam yoksa Razer Special Editionı mı alsam karar veremedim sizce hangisini almam daha mantıklı olur?
hocam o zaman bu dipses milletin abarttığı kdar büyük bi problem değilmiş çok teşekkür ederim
1712003861
@Oneomous hocam bu arada fps oyunlarında performansı nasıl? rakibin nerden geldiğini vs rahat bir şekilde anlayabiliyor muyuz
hocam sizin öneriniz bu 4 kulaklıktan hangisi olucaktır? ben daha çok aslında razer ve g pro x arasında kaldım hatta razera daha yakınım diyebilirim g pro x te dip ses problemleri varmış diye duydum
Bu 4 kulaklık arasında kaldım ama benim için en verimli hangisi hala karar veremedim yardımcı olabilirseniz sevinirim (fps oyunları oynamak için alıyorum)
Bu fiyata daha güzel bir kulaklık öneriniz var mıdır? G Pro X düşünüyordum ama çok sıkıntı çeken arkadaş varmış onları gördüm o yüzden ondan vazgeçtim başka önerileriniz varsa bekliyorum
1711929121
Ekstra bir sorum daha var Razer BlackShark V2 Special edition ile Razer BlackShark V2 X arasında...