Çilecash isimli üyenin son içerikleri

1. Çilecash

Ryzen 7 5700x mi alinmali yoksa i5 13400f mi

İ5 önerebilirim
  2. Çilecash

Yardım valorant fps drop sorunu

Aynen darboğaz var işlemcin ve ekran kartin nedir 1674494846 Şunuda gözönünde bulundurmak gerekir valo ve cs tarzi rekabetci oyunlar işlemciyi kullanir
  3. Çilecash

Kararsız kaldım hangisini almalıyım

Rdr2 ye baktigin zaman 10 fps fark atmis oyunlar guncellendikce i5 i7 ve i9 için optimize ediliyor
  4. Çilecash

HER AY 1000 TL HARÇLIK İLE NE YAPILIR !

Vay ** hayata bak
  5. Çilecash

Çözüldü✓ 17.500 full sistem iyimdiir? (Diger soracagim sistemleri de atacagim. Takipte kalın lütfen)

https://www.gaming.gen.tr/urun/234717/haqqus-hb5-amd-ryzen-5-5500-asus-radeon-dual-rx-6600-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bunu al ayrica ozellestire gir rami 20 tl farkla 3600mhz yap
  6. Çilecash

İnşallah varırısın işlemci ve gpu kullanimin nomalse psu ya bak sonrada anakart kaliyor baska birsey kalamdi
  7. Çilecash

İşlemci soğutucusu önerisi

İslemcin nedir
  8. Çilecash

Psu önerisi max bütçe 1500

Sistem??
  9. Çilecash

Reis bi msi afterburnerden baksana işlemci ve gpuyu yuzde kac kullaniyor oyundayken
  10. Çilecash

Hangi monitörü tercih etmeliyim?

Lenovo g24
  11. Çilecash

Knk yavaş be hem bilgili hem hızlısın ips ve 0.5ms gerçekten efsane bir seçim😃
  12. Çilecash

Sonnnuna kadar katiliyorum
  13. Çilecash

Alırsan memnun kalırsın knk en azindan 2. El alip kafani agritmassin kim bilir o 2. El pclerin başından ne iş gecti monitor alicakken dikkat et ips olsun
Geri