çılgın lolipop isimli üyenin son içerikleri

1. Ç

Görsel İletişim Tasarımı bölümü için laptop önerisi

60k ya çıkabiliyorsan dediğim bilgisayar uzun süre işini görür diye düşünüyorum yinede araştır ama o fiyat bandında monsterda daha iyisi yok diyebilirim taksit seçeneğide çok cazip geliyor zaten bende ege üniversitesine yerleştim bu sene umarım ikimiz içinde hayırlısı olur kariyerinde ve eğitim...
  2. Ç

Görsel İletişim Tasarımı bölümü için laptop önerisi

Selam bütçeni 60k yapabilirsen monster T6 V3.3 modelini alabilirsin render islemlerinde arastirdigim kadariyla vramin yuksek olmasi onemli 5060 hem guclu hem de vrami 8 gb isini gorur obur bilgisayarlarsa vram dusuk kaliyor ama 55k ustu cikamazsan T6 V3.1 de isini gorur belli bi sure bu arada...
  3. Ç

Ege Görsel İletişim Tasarımı tutar mı?

Sınava mı ?
  4. Ç

Ege Görsel İletişim Tasarımı tutar mı?

Selam arkadaşlar sözelden 19 bin 913'üncü oldum ve 1. tercihime Ege Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı yazdım fakat gelip gelmeme konusunda şüphelerim var sizce gelir mi ?
  5. Ç

Minecraft Forge Oynuyorum Ama Shadowplay Algılamıyor

hocam pcye yeni giriş yapabildim anca gördüm mesajınızı ve uyguladım oldu vallahi çok teşekkür ederim emeğiniz için saolun 2 gündür şunu düzeltmeye çalışıyordum bildiğiniz.
  6. Ç

onu nasıl yapacağım 1707079017 hocam forge java ile açılmıyor onu farkettim ondan dolayı shadowplay ile çekemiyorum 20-30 dk dır yabancıların videosunu izliyorum birtek onlar çekmik yaptıkları herşeyi yaptım fakat olmuyor bir türlü açılmıyor java ile siz biliyorsanuz yardım eder misiniz.
  7. Ç

İyi günler arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi minecraft forge da video çekmek istyiorum ve bunu shadowplay ile yapmak istiyorum çünkü hem çok basit hem de fps düşürmüyor oyunlarda fakat forge u minecraft olarak algılamıyor aynı sorunu fabricde vericek mi diye denedim orada vermedi nedenini bilen...
  8. Ç

Minecraft Fabric 1.20.1 Düşman Mobs Modu Önerisi

Arkadaşlar 1.20.1 sürümünde oynuyorum fabric kurdum ve 65 tane falan mod indirdim dünya çok güzel hayvanlar falan var ama bir türlü yaratık modu indiremiyorum bulamadım sizin bildiğiniz zararlı mob modu varsa önerir misiniz.
  9. Ç

Fiyat Performans Youtube İçin Mikrofon Önerisi

Hocam bunu araştırıyorum da oyun videosu çekmek istiyorum daha cok biraz saha kaliteli bir şey olması lazım.
  10. Ç

Fiyat Performans Youtube İçin Mikrofon Önerisi

Selamlar, Youtube da kullanmak için fiyat performans bir mikrofon arıyorum bütçem 700-1000 tl arası önerebileceğiniz mikrofonlar var mı ?
Geri