Bilgisayar Mühendisiyim. Bahsettiğin alanları AI'ın uzun vadede olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum (iş bulma açısından) Ben SAP ABAP geliştirici olarak çalışıyorum. Hem backend hem frontend olarak düşünebilirsin. Kendimden örnek verecek olursam bir işi 9 saatte yapıyorsam 6 saatte yapmaya...
Evet yapay zeka yazılımcı ihtiyacını azaltacak hatta azaltıyorda birçok global ve yerel şirketler yazılımcıları işten çıkarmaya başladı ve yapay zeka araçları her geçen gün hızlı bir şekilde gelişimine devam ediyor. 10 yazılımcı varsa 2 veya 1 kişi bu işi yapabilecek çünkü inanılmaz hız...
33'e 9070xt red devil var oda alınabilir. Bende 9070xt almayı düşünüyodum ama psu red devili besleyemez diye alamadım sonra bunu gördüm uygun fiyat bence ihtiyacı olan kaçırmasın sene sonuna dolar ne olur belli olmaz :(
Sağolun yorum için bir süredir takip ediyordum bu monitörü ancak bazı yorumlardan cayıyordum. Ama anladığım kadarıyla genel olarak beğenilmiş şimdi sipariş geçtim bir tane bakalım övüldüğü kadar varmıymış oled monitörler:)