Cilingir isimli üyenin son içerikleri

1. C

❌İndirim Bitti! Google Gemini Pro ve VEO 3 15 AYLIK 50TL (ÖĞRENCİ OLMASAN BİLE)🔥🔥

Telefondan gmail açınca telno istemiyor.
  2. C

❌İndirim Bitti! Google Gemini Pro ve VEO 3 15 AYLIK 50TL (ÖĞRENCİ OLMASAN BİLE)🔥🔥

Telefondan yapınca oldu. Her vpn olmuyor ona dikkat edin.
  3. C

Telefondan vpn açıp sıfırdan gmail mi oluşturdun hocam?
  4. C

Yapay zeka Yazılım Mühendisliğini bitirir mi

Bilgisayar Mühendisiyim. Bahsettiğin alanları AI'ın uzun vadede olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum (iş bulma açısından) Ben SAP ABAP geliştirici olarak çalışıyorum. Hem backend hem frontend olarak düşünebilirsin. Kendimden örnek verecek olursam bir işi 9 saatte yapıyorsam 6 saatte yapmaya...
  5. C

Yapay zeka Yazılım Mühendisliğini bitirir mi

Evet yapay zeka yazılımcı ihtiyacını azaltacak hatta azaltıyorda birçok global ve yerel şirketler yazılımcıları işten çıkarmaya başladı ve yapay zeka araçları her geçen gün hızlı bir şekilde gelişimine devam ediyor. 10 yazılımcı varsa 2 veya 1 kişi bu işi yapabilecek çünkü inanılmaz hız...
  6. C

bende bu hatayı alıyorum aşamadım. çözen paylaşırsa sevinirim.
  7. C

❌İndirim Bitti! GAINWARD GeForce RTX5070 Ti PHOENIX V1 16GB 37.999 TL

33'e 9070xt red devil var oda alınabilir. Bende 9070xt almayı düşünüyodum ama psu red devili besleyemez diye alamadım sonra bunu gördüm uygun fiyat bence ihtiyacı olan kaçırmasın sene sonuna dolar ne olur belli olmaz :(
  8. C

GAMİNG GECESİ 5070 Tİ SİSTEM 51 K

51k ise oldukça uygunmuş ekran kartı zaten en aşağı 40k şu an. bu sistemde yaklaşık 10k indirim var gibi görünüyor.
  9. C

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Sağolun yorum için bir süredir takip ediyordum bu monitörü ancak bazı yorumlardan cayıyordum. Ama anladığım kadarıyla genel olarak beğenilmiş şimdi sipariş geçtim bir tane bakalım övüldüğü kadar varmıymış oled monitörler:)
  10. C

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Beyler şimdiye kadar monitörü kullananlar monitörden memnun musunuz? memnun olmadığınız şeyler varsa neler? bende 2k ips monitör var 2k olede geçmeye değer mi sizce?
Geri