cimentochan isimli üyenin son içerikleri

1. cimentochan

Bilgisayarim Lenovo Legion R25-i yi algilamiyor

Merhabalar, Dun boyle bir problemle karsilasmamistim ama bugun bilgisayari acinca boyle oldu maalesef. Kablolari tak cikar falan yaptim olmadi. Yeniden baslattim olmadi. Sorunun cozumunu bilen varsa cevaplayabilir mi?
  2. cimentochan

Team T-Create Classic 1TB alinir mi?

Bu ssd alinir mi hic inceleme falan goremedim yorum yapanda olmamis kullananlar varsa beni aydinlatabilir mi https://www.incehesap.com/team-t-create-classic-1tb-7200-6200-mb-s-nvme-pcie-gen4x4-m-2-dl-ssd-disk-fiyati-70439/
  3. cimentochan

Akasa SOHO360 nasildir?

Baslikta yazdigi gibi hic bir yerde incelemesini falan goremedim ama fiyati cazib geldi kullanan birileri varsa beni bilgilendirebilir mi?
  4. cimentochan

Toplama bilgisayar hakkinda tavsiye

peki hocam saolun
  5. cimentochan

Hocam islemciyi 5 7500f yapsam sorun cekermiyim benim sectigim h6 rgbsizmis hatami simdi anladim
  6. cimentochan

Peki hocam saolun 7900greyi ailem ile konusmam lazim cok ustlerine yuk binmesin diye 7800xt secmistim 1724669853 Hocam daha iyi olabilir evet haklisin ama ben 11. sinifa geciyorum o kadar yuksek islemciye cok gerek yok ayrica h6 flow kasali sistem istiyorum kasanin fiyatini eklersek 54 oluyor
  7. cimentochan

Peki hocam h6 flow kasa ile isi hakkinda bir problem yasar miyim sectigim fan yeterli mi?
  8. cimentochan

Hocalarim merhaba, Benim suanda 50k butcem var ve kasasi nzxt h6 flow olan bir sistem dizmek istiyorum. Bana yardim edebilecek var mi? 7800xt ile sistem boyle oluyor 7900gre ile 47k oluyor
  9. cimentochan

Lenovo Legion R25i-30 ayarları nasıl yapmalıyım

Hocam bende bu nvidianin seyi yok laptop oldugu icin ne kadar degisti bu monitor ayarlarini yapinca bilmiyorum ama tesekkurler
  10. cimentochan

Iki sistem arasinda kaldim

nvidia reflex tarzi bir uygulamasi var mi? fps oyunlari oynuyorum hikayeden daha cok isime yarar
  11. cimentochan

cok gereksiz bir soru ama amdnin nvidia gibi klip alma ozelligi falan var mi ya da nvidiaya benzer baska ozellikleri
  12. cimentochan

yok hocam spam olarak algiliyor
  13. cimentochan

Hocam soyle bir hesaplama yaptim 1. sistemi 2x16 yapmak 2k 1.5k islemci sogutucu ve 1.5k ssd ile 41.5k oluyor ssd kaliteli bisey degil secmelerde orta segment ssd koymamislar direkt iyilere geciyor 1722722977
  14. cimentochan

spam olarak algiliyor
  15. cimentochan

Pekala hocam ama daha karar vermeden cogu kisinin fikrini almak isterim o yuzden daha bekleyecegim
Geri