Merhaba, lenovo İdeapad3 cihaz kullanıyorum fakat özellikle oyun oynarken sürekli kendi kendine çözünürlük değişiyor. Çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim 💐
Arkadaşlar merhaba, Max 10K bütçem var. Günlük işlerde kullanmalık ayrıca çocuklar içinde basit oyunları açabilecek bir laptop arıyorum. Öneri yapabilecek olursa çok sevinirim💐
Arkadaşlar merhaba, Google Chrome tarayıcısından açmış olduğum sekmeler arası geçiş yaparken, sayfalar birbirine karışmaktadır. Günlerdir ne bi muhatap bulabilim nede sorun hakkında tek bir yazı. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
1733141029
Bu gibi
Genellikle tek oyun oynuyorum Knight, o da AMD ile uygun çalışmıyor.
1709791397
Çok bakmama rağmen ben bulamadım. Önerebileceğiniz bişey varsa memnun olurum
1709791445
Önerebileceğiniz sistem var mı acaba ?
Hepinize çok teşekkür ederim. O zaman sorumu şöyle değiştireyim Intel işlemcili ve monitör dahil bir sistem önerir misiniz bana 😂
1709787970
Hepinize çok teşekkür ederim. O zaman sorumu şöyle değiştireyim Intel işlemcili ve monitör dahil bir sistem önerir misiniz bana 😂
Ram için öneriniz var mı peki ? Birden fazla 2x16 seçeneği mevcut ? Ayrıca soğutmayı göremedim
1709752736
Sistem özelleştirme ile ayrıca bir monitör de eklemek istiyorum onun için öneriniz var mı ?
Arkadaşlar merhaba, ilk defa bilgisayar alacağım bir arkadaşım bu sistemi önerdi. Sizlere sormak istedim alınır mı acaba? Eklememi veya çıkarmamı istediğiniz bişey var mı ...