Arkadaşlar kavga etmek yerine şöyle bir önerim var;
-Önce iki ürünün teknik özelliklerini karşılaştırın.
-Varsa eğer iki cihazın ürün inceleme videolarını karşılaştırın.
-En son iki ürünü de kullanan arkadaşlardan yorumlarını isteyin.
Böylece daha şeffaf ve medeni bir şekilde aramızda bir ürün...
Kardeşim selam,
Senin kasanın içeri hava girişi sağlayan fanları yok. Öndeki 3 fan eksoz görevi görüyor havayı dışarı üflüyor. Arka eksoz fan duvara çok yanaşık. Kasa altında keza yine fan yok.
Benim fikrim öncelikle öndeki 3 adet fan yönünü değiştirmen olacaktır. İçeri hava girişi sağlayacak...
Kardeşim, yorumları okudukça canın sıkılıyordur eminim. Ama olayı şöyle değerlendirirsek daha doğru olur;
-Öncelikle sistemini upgrade yapman güzel bir şey. Ama mantık çerçevesinde yaparsan daha uygun olur.
-Sadece ekran kartını yükseltmen eski ekran kartına göre biraz gereksiz(kime göre, neye...
1 Haftadır Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör kullanıyorum. İndirimde iken aldım 6.300 küsüre geldi, şuan fiyatı 6.879,00TL. Alırken ölü pixel yüzünden çok tereddütlüydüm. HB ile aldım, en kötü ihtimalle iade ederim dedim. Ekranın kenarında beni rahatsız etmeyecek şekilde 1 tane ölü...
1 Haftadır Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör kullanıyorum. İndirimde iken aldım 6.300 küsüre geldi, alırken ölü pixel yüzünden çok tereddütlüydüm. HB ile aldım, en kötü ihtimalle iade ederim dedim. Ekranın kenarında beni rahatsız etmeyecek şekilde 1 tane ölü pixelim var ama monitör...
Dostum önce sorunu minimalize etmek gerekiyor. Monitörden mi kasadan mı kesin teşhis koymak lazım. Bunun için sağlıklı çalışan bir monitöre ihtiyacın var, televizyon da olur.
Tahmin yürütmek gerekirse eğer, ben de diğer arkadaşlar gibi ekran kartında bir problem olduğunu düşünüyorum. Umarım...
Monitor konusunda yardimlarinizdan dolayi ben ayrica tesekkur etmek istiyorum. Ne zaman aklima bu konuda bir soru takilsa sizin konulara ve incelemelere bakiyorum. Kendi adima size tekrar tesekkur ederim, iyiki varsiniz.
Soğutucunun ağırlığından ziyade yanlış vidalamadan ötürü anakartı kastırıp yamultabilenler var. Ama ağırlıktan ötürü yapacağını zannetmiyorum ve safsatadan ibaret olduğunu düşünüyorum
Sade ve şık tasarımı var lakin detaylı inceleme sonrası parasına göre değerlendirilmelidir. Körü körüne yeni ürünlere atlamamak kanaatindeyim.
Umarım detaylı inceleme videosu ve rakipleri ile kıyaslama gelir.