Cisseko isimli üyenin son içerikleri

1. C

Yardım RX 6800 adrenalin 23.5.1 sürümünde saniyelik beyaz ekran geliyor

Ben de 7700xt ile aynı sorunu yaşıyorum async kapatmak dışında farklı bir çözüm buldunuz mu?
  2. C

Ekranda oluşup kaybolan saliselik beyaz çizgiler

Güncelleme: Arkadaşlar sanırım monitörde sorun yok çünkü monitör menüsünü açtığımda çizgiler menü arkasında kalıyor.
  3. C

Monitörde çıkan anlık yatay beyaz çizgiler.

Şu tarz bir çizgi miydi bende de 2k 240hz samsung odyssey var saliselik gidip geliyor video kaydederken yakaladım format attım kablo değiştim tüm parçaları sök tak yaptım düzelmedi sen naptın çözdün mü?
  4. C

Dediklerinin hepsini yapmıştım zaten ekran kaydında çıkmıyor ama format attıktan sonra oldu sanki bu sorun. Hz düşürsem düzelse sorun neyden olur ki yani her türlü bir arıza var oluktan sonra kullanamadıktan sonra arıza vermese ne olur.
  5. C

Arkadaşlar monitörümde görselde belirttiğim gibi beyaz çizgiler oluşuyor ama saliselik gidip geliyor ve sık karşılaştığım bir sorun değil. En başta Valorant lobisinde fark ettim genelde mouse hareket halindeyken oluyor sorun ve sonrasında Google'da mouse hareket ettirirken de olduğunu fark ettim...
  6. C

James Donkey Rs2 3.0 dongle bağlantısında sorun çıkarıyor

Ürün stokta yok değişim isteseler de olmaz diye düşünüyorum. Aldığım kişi de yabancı değil ama iade alır mı bilmiyorum etmek de istemiyorum açıkçası. Ürünün son fiyatı ile fatura bedeli arasında fark var ben aldığım kişiye iade etsem o kişi de incehesapa iade etse zararda oluyor, o yüzden kabul...
  7. C

James Donkey Rs2 3.0 dongle bağlantısında sorun çıkarıyor

Merhaba arkadaşlar klavyeyi geçen hafta 2. el az kullanılmış olarak satın aldım. Tam olarak şöyle bir sorun mevcut. Dongle bağlantısında basılı tuttuğum bir tuş ara sıra elimi çekmişim gibi bırakıp yeniden işleve geçiyor. Keytest.vn adlı sitede de test ettim. Örneğin geçen gün Valorantta spike...
Geri