cita9 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Sistemim rdr2 kaldırır mı ve parasına değer mi ?

2015 yılına mı döndük fiyatlarda anlamadım 380 TL'ye nasıl gtx 1650 alabiliyosunuz düzeltme: ben de oyun değil pc 380 tl anladım
  2. C

CS 2 koşarak vurma sorunsalı

Koşarken durup vurma her fps oyununda vardır. İstersen sen de "Valorant Counter Strafe" olarak arat bak anlatanlar çıkmış :)
  3. C

CS 2 koşarak vurma sorunsalı

Kim neyden rahatsız olacak? Adam koşuyorken durup ateş etmiş Valorantta da aynısı var?
  4. C

Nakil yapmak puanı etkiler mi?

etkiliyo 1693585942 o zaten saçma takma boşver yapcak bir şey yok
  5. C

Nakil yapmak puanı etkiler mi?

Dostum 12. sınıfa gidiyorsun, yks sınavına gireceksin ama yks sistemini ve yazım kurallarını bilmiyorsun ne bileyim bana çok garip geldi. Ya yalan söylüyorsun hikaye farklı şekilde ya da gerçekten okul ile alakan yok ama anadolu lisesini kazanmışsın garip neyse ben sana yardımcı olayım. Yks...
  6. C

Taksit ile ilgili sorum var.

Hesap kesim tarihinize falan da göz atın maaşınız yatmadan ilk taksit günü gelmesin.
  7. C

Benzer sistem ama fps çok farklı

Yardımlarınız için teşekkürler evet sorun RAM'deymiş, bugün RAM aldım ve takıp performansına baktım videodaki gibi ortalama 300-400 fps ile oynuyorum.
  8. C

İTOPYA MI VATAN BILGISAYAR MI

Vatanbilgisayar bazen piyasaya göre çok iyi indirim yapıyor, piyasada ortalaması 2500 tl olan ürünleri 2000 TL'ye satıyor ama bazı ürünler de piyasada ortalama 2000 tlyken 2500 TL'ye satıyor.
  9. C

Ram, işlemci fanı ile çakışıyor

Aynı ramden alacağım ama sanırım yine de yapmam gerekiyor tamamdır teşekkürler.
  10. C

Kusura bakmayın etiketliyorum da yeni ram alıp taktığımda biosdan ayar yapmam gerekiyor mu?
  11. C

Hesaplamalarıma göre ya tam değmiyor, ya da diğer ram çok çok hafif yana kayıyor. Sanırım sorun olmaz yardım eden herkese teşekkürler. 1693178866 Tamamdır teşekkürler.
  12. C

Alternatif bir yol var mıdır?
  13. C

Yeni bir RAM alacağım hatta direkt aynısından alacağım ancak aşağı bıraktığım fotoğrafta göreceğiniz üzere eğer sol tarafa yeni bir RAM takarsam işlemci fanıyla çakışacak Anakart: H610M-K D4 Ram: XPG Gammix 8 GB DDR4 3200 Mhz
  14. C

üniversite kayıtları ne zaman

Üniversitenin instagram sayfasına bak (öğrencilerin açtıklarına bakarsan daha iyi olur) oradan kendi bölümünün WhatsApp grubunu bul oradan daha kolay ve daha doğru yardım alırsın. Bir de üniversitenin sitesinde de yazar aslında kayıt tarihleri vs.
  15. C

350,400 tl gaming mouse önerisi

Yasaksa kusurabakmayın ancak bütçeni 500'e çıkarabilirsen https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/razer-deathadder-essential-sifir-ueruen.13153/ şunu sana direkt elden teslim verebilirim. Garantili, kutusu açılmamış sayılır neredeyse hiç kullanmadım.
Geri