Dostum 12. sınıfa gidiyorsun, yks sınavına gireceksin ama yks sistemini ve yazım kurallarını bilmiyorsun ne bileyim bana çok garip geldi. Ya yalan söylüyorsun hikaye farklı şekilde ya da gerçekten okul ile alakan yok ama anadolu lisesini kazanmışsın garip neyse ben sana yardımcı olayım.
Yks...
Vatanbilgisayar bazen piyasaya göre çok iyi indirim yapıyor, piyasada ortalaması 2500 tl olan ürünleri 2000 TL'ye satıyor ama bazı ürünler de piyasada ortalama 2000 tlyken 2500 TL'ye satıyor.
Hesaplamalarıma göre ya tam değmiyor, ya da diğer ram çok çok hafif yana kayıyor. Sanırım sorun olmaz yardım eden herkese teşekkürler.
1693178866
Tamamdır teşekkürler.
Yeni bir RAM alacağım hatta direkt aynısından alacağım ancak aşağı bıraktığım fotoğrafta göreceğiniz üzere eğer sol tarafa yeni bir RAM takarsam işlemci fanıyla çakışacak
Anakart: H610M-K D4
Ram: XPG Gammix 8 GB DDR4 3200 Mhz
Üniversitenin instagram sayfasına bak (öğrencilerin açtıklarına bakarsan daha iyi olur) oradan kendi bölümünün WhatsApp grubunu bul oradan daha kolay ve daha doğru yardım alırsın. Bir de üniversitenin sitesinde de yazar aslında kayıt tarihleri vs.
Yasaksa kusurabakmayın ancak bütçeni 500'e çıkarabilirsen https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/razer-deathadder-essential-sifir-ueruen.13153/ şunu sana direkt elden teslim verebilirim. Garantili, kutusu açılmamış sayılır neredeyse hiç kullanmadım.