citler.hasan isimli üyenin son içerikleri

1. citler.hasan

Dizüstü oyun bilgisayarlarına 256gb samsung m2 SSD yeterlimi

256gb+1tb mı yoksa sadece 512i gb ssd mi yapıyım
  2. citler.hasan

Sence hangisi daha mantıklı fiyatları nerdeyse aynı
  3. citler.hasan

1tb hdd mi yoksa 512gb ssd mi? Fiyatları aynı ama ssd nin okuma hızı daha iyi
  4. citler.hasan

Geçici olarak depolama kaynaklı bi sorun çıkarmı ? 256gb az gibi geldi ama şuanki bütçem buna yetiyor, yükliyceğim oyunlar:lol,gta,zar thunder. Hdd yok(freedos)
  5. citler.hasan

Asus Rog Dizüstü Kamera Nerede?

asus rog strix dizüstü pc lerinde kamera varmı varsa nerde aklıam takıldı ve yapmıyoda inceleem kanallarıda değinmemiş
  6. citler.hasan

İnternet Hızım Çok Düşük

pc de ping sorunun varsa kabloyla bağlanırsan düşer ,ama sen yinede bi aldığın yeri ara çünkü sen aramadan bi şey yapmazlar
  7. citler.hasan

LOL FPS Testi

DA, bilgisayar incelemsi yaparken fps testine geldiğinde lol ü görmek isteyen tek ben değilim dimi neden lol hiçbizaman olmuyo
  8. citler.hasan

2000 bütçe ile Monitör önerisi

arkadaşlar monitör için ortalama 2k bütçe ayırdım. Aklıma takılan bazı sorular var bunları sormak istiyorum öncelikle. Viewsonic xg2405 almayı düşünüyordum 144 hz 1 ms ips panel. Fakat ips paneller gerçek 1 ms değil deniyor ortalama 4-5 ms çıkıyormuş bu doğrumudur , doğruysada ben bunu oyunlarda...
  9. citler.hasan

Reaksiyon puanı 1000 olan varmı

yapan varsa helal olsun diyorum ben 22 yim şuan nasıl bu kadar çok kişiye yardım ediyosunuz ya :D
  10. citler.hasan

Karantina günlerinde sıkıntıdan kurtarabilir misiniz?

cs go olabilir minecraft fln yotubeye yaz çıkar hepsi
  11. citler.hasan

2. el Ekran Kartı önerisi ?

Bence 2. ellere çok güvenme bi hatası fln çıkabilir sorun yaşama diye buda aklında bulunsun
  12. citler.hasan

Karantina günlerinde sıkıntıdan kurtarabilir misiniz?

lol belki oynamıyosundur diye söylüyorum gerçekten vakit geçirebilceğin güzel bi oyun
  13. citler.hasan

Yardım pc hızlandırmak icin öneriler

Çalıştır yada ,,Run yaz
  14. citler.hasan

Yardım pc hızlandırmak icin öneriler

çaıştır a gelip %temp% yazarak ctrl+a yapıp hepsini sil onlar zaten silinmiş gereksiz dosyalar aynısnı sadece temp yazarakda yapabilirsin
  15. citler.hasan

AMD RYZEN 5 2600X SOĞUTUCU TAVSİYESİ

Corsai A500 soğutucu ,donanım arşivinin kanalındada böyle bir video var bakabilirsin
Geri