Teşekkürler, satın aldım 220 küsüre geldi. İlk izlenim ses seviyesi epey düşük ortalama %70-80 seviyesinde kullanmak gerek, sesi fulleyince kalite biraz bozuluyor. Kulaklıklardan pek anlamam benim kullandığım Soundpeats T3 Pro var ona kıyasla ses kalitesi aynı gibi geldi sadece ses seviyesi...
Yakın mesafe için bana biraz fazla geldi, odada 80w'lık sanayi tipi vantilatör de var şarj edilebilir minik fan da var, minik olanı yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ona kıyasla aşırı güçlü bu
Bilmiyorum, yaklaşık 2 ampul kadar harcar güncel elektrik kwh fiyatlarına bakıp günde kabaca kaç saat çalıştıracağını hesap edip yaklaşık bi fiyat bulabilirsin.
Vantilatör bugün elime ulaştı yaklaşık 60-70cm mesafeden masaüstünde denedim 1. kademesi fazlasıyla yeterli ancak çok sessiz değil. Cihazla ölçtüm 1.kademede 16-18w, 2.kademede 21-23w civarı elektrik tüketiyor.
Lite AL16'yı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, bu laptopta ram eklemesi yapmak aşırı kolay arka kapağın orta kısmında 1 vidalık yer var orayı açınca direkt ram slotu çıkıyor yani garanti dışı kalabileceğini sanmıyorum
3-4 aydır bu klavyeyi kullanıyorum, daha önce mekanik klavye kullanmamıştım aşırı ucuz fiyata görüp almıştım aydınlatması yeterli ama tuşlar hayvan gibi ses çıkarıyor