civohanni isimli üyenin son içerikleri

1. civohanni

Max 37K Laptop Önerisi

Hem oyun oynayan hem de tasarım yapan biri olarak max 37k bütçem var bu fiyata en iyi özellikleri alabileceğim bir laptop arıyorum.
  2. civohanni

Excalibur G870 mi Tulpar T5 v21.7 mi

bunu yeni görüyorum bir bakacağım
  3. civohanni

hocam fiyat performans zorluyorum Asus MSI falan baktığım zaman bu fiyatlara maks. rtx 3060 bulabiliyorum excaliburun da bu modelinde diğer modellerine nazaran şikayette göremedim monsterda da 3070 max-p ve 2k çözünürlük mevcut yine bu fiyata göre çok iyi özelliklere sahip attığın aceri de...
  4. civohanni

epey araştırdıktan sonra bu iki laptop arasında kaldım. tasarım öğrencisiyim oyun oynamayı da çok seviyorum uzun ömürlü bir laptop arıyorum...
  5. civohanni

28k bütçeye laptop önerisi

hocam Legion linkini atabilir misin Adobe uygulamalarını kullanıyorum photoshop, premiere falan birde arkadaşın attığı 4060lik modelin bir tık daha iyi özelliklisini buldum bu nasıl sizce...
  6. civohanni

hocam buna baktım da i5 12450 hakkında pek iyi yorumlar görmedim
  7. civohanni

tasarımcıyım aynı zamanda oyun tarafında da güçlü olsun istiyorum ikinci el de olur. uzun yıllar götürebilecek bu bütçeye en iyi önerebileceğiniz laptop ne olur yardımınızı bekliyorum. çok fark olacaksa 30kya da çıkabilirim en fazla.
  8. civohanni

rtx 4050 laptop mu rtx 3070 laptop mu

bu model max-q model mi kanka nasıl bu kadar ucuz evet onu sonradan farkettim hocam
  9. civohanni

hocam bulamadım onu link atabilir misin mümkünse sıfırı şuan satışta yok bildiğim kadarıyla hocam
  10. civohanni

24 bin TL'ye MSI'ın rtx 4050 i5 12450li modeli alınır mı? monster tulpar T5 v21.7'yi ikinci el 28 bine almayı planlıyordum normalde aynı zamanda tasarım yapıyorum aşırı bir bilgim yok yardımınızı bekliyorum rtx4050li model bu...
Geri