Zam üstüne zam 60 gr lık çikolatayı 100 lira yaptılar ondan sonra 2 al 1 öde de kurtarmıyor :) Yamyam lar fiyatlar artıyor yalanıyla hep kendi kar oranlarını artırıyorlar. 20 lira maliyeti yoktur 100 liraya sattıkları çikolatanın.
İptal de bir şey. Kaçtane siparişim gelmeden teslim edildi oldu. Müşteri hizmetleri açılan kayıtı hiç beni aramadan, para iadesi yapmadan çözümlendi yazıp kapatıyor. Tüm Migrosu hayatımdan aylar önce sildim.
Bütün forumlar çöp çülerle dolu :) Adamlar CPU yu icat etmiş, günümüze getirmiş, oyun hamurunda onun maketini bile yapamayacak kafalar kalkıyor çöp diye yazıyor :)
TV gelen sinyalden hdr algılarsa hdr moduna geçer, devamlı hdr şeklinde bir modu yok. Harici receiver kullanıyorsanız oradan ayarlardan devamlı hdr sinyali gönderip tv nin hdr modda kalmasını sağlarsınız. Mesela ben Octagon 8008 kullanıyorum, uydu alıcının böyle bir ayarı var.Yine uydu alıcıda...
Klasik önce fiyatları %15 yükseltiyorlar sonra %15 indirim var diyorlar. İndirim bitsin 1 saat içinde indirimli haline fiyatlar çekilir :) Gelmeyin artık böyle oltalara :)