CK2000 isimli üyenin son içerikleri

1. C

❌İndirim Bitti! Fenerium 2025/26 Sezon Çubuklu Forma 2974TL.

300-500 liralık çaputa 10 kat ücret ödeyinki futbolcu denen boş gezenin boş kalfaları sahada 2 tur atarak aldığı milyon dolarları ödeyebilsinler :)
  2. C

🔥İndirim Migros çikolata kategorisinde aynı üründen 2 al 1 öde

Zam üstüne zam 60 gr lık çikolatayı 100 lira yaptılar ondan sonra 2 al 1 öde de kurtarmıyor :) Yamyam lar fiyatlar artıyor yalanıyla hep kendi kar oranlarını artırıyorlar. 20 lira maliyeti yoktur 100 liraya sattıkları çikolatanın.
  3. C

🔥İndirim Migros Yemek TATLI150 kodu 150 TL indirim + Migros Hemen 600'e 250 indirim

İptal de bir şey. Kaçtane siparişim gelmeden teslim edildi oldu. Müşteri hizmetleri açılan kayıtı hiç beni aramadan, para iadesi yapmadan çözümlendi yazıp kapatıyor. Tüm Migrosu hayatımdan aylar önce sildim.
  4. C

🔥İndirim Migros Yemek TATLI150 kodu 150 TL indirim + Migros Hemen 600'e 250 indirim

Migros yemekte siparişin gelmesi şans işi. Gelmezse başvuracağınız sadece devlet kurumları.
  5. C

🔥İndirim Gofrik Severler Buraya (Adet 20-22 TL'ye geliyor) Stoklara Fındık Kreması da Girdi

Çıkmaz ayın son çarşambası gönderirler artık :)
  6. C

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

giriş (source) sol sağ sol sol
  7. C

🔥İndirim Kahve dünyası orta kavrulmuş 100 gr kahve 51 tl ye geliyor

Kahve dünyasından bir şey almayın göndermiyorlar veya eksik gönderiyorlar.
  8. C

Vatan'da RTX 5070 Ti'li Sistem 68 Bin TL

Bütün forumlar çöp çülerle dolu :) Adamlar CPU yu icat etmiş, günümüze getirmiş, oyun hamurunda onun maketini bile yapamayacak kafalar kalkıyor çöp diye yazıyor :)
  9. C

❌İndirim Bitti! Vatan RTX5060ti 16gb sistem 43.431 TL

tek tek toplasan 45 bin tutuyor
  10. C

TV gelen sinyalden hdr algılarsa hdr moduna geçer, devamlı hdr şeklinde bir modu yok. Harici receiver kullanıyorsanız oradan ayarlardan devamlı hdr sinyali gönderip tv nin hdr modda kalmasını sağlarsınız. Mesela ben Octagon 8008 kullanıyorum, uydu alıcının böyle bir ayarı var.Yine uydu alıcıda...
  11. C

🔥İndirim Saatlerde Geçerli 2000₺ üzeri %15 indirim Kuponu

Klasik önce fiyatları %15 yükseltiyorlar sonra %15 indirim var diyorlar. İndirim bitsin 1 saat içinde indirimli haline fiyatlar çekilir :) Gelmeyin artık böyle oltalara :)
  12. C

Zeus tv browseri kullanın, en iyisi o.
  13. C

🔥İndirim Migros (Bedava) 100 Money puan (Vodafone özel)

gönderiyoruz kod eksik diye mesaj geliyor.
  14. C

❌İndirim Bitti! 42700TL'ye 7500F ve RTX 5060TI 16gb OEM Sistem

Hemen fiyatı 8 bin lira artırdılar.
  15. C

yerel karartma da kapalı mı
Geri