Arkadaşlar bugün excalibur g870 laptopumu bilgisayarciya götürdüm termal macun ve ped yenilettim.Adam bana sıcaklıkların hala ayni olduğunu başka bir...
Hocam valla adam 4mm bu dedi 4mm taktı ben de laptoplarda genel 1-2mm diye biliyom laptopu açtı orda gösterdi sıcaklıkları falan da eve geldim laptop...
G870 laptopumun ısınma sorunu vardı bilgisayarciya götürdüm termal pedleri değiştirdi ve termal macun sürdü ama sıcaklıklar hala ayni dedi kendi de başka...
Hocam bilgisayarciya götürdüm pedleri de değiştirdi termal macunu da yeniledi ama sicakliklar hala ayni dedi.Baska bir şeyde sıkıntı var dedi ben şimdilik...
hocam ince sürdüm ama yine aynısı oldu hatta bu sefer birkaç saat düşük sıcaklık olayı da olmadı.Bilgisayarcıya götürdüm termal pedler değişecek dedi stc8...
Dostlar merhaba bugün öğleden sonra 1-2 gibi laptopumun işlemci ve ekran kartının termal macununu yeniledim.Sıcaklıkları kontrol ettim her şey okeydi maks...
Arkadaşlar maks 52-53k bütçem var.Zorlayabilecegim maks sinir bu genel bütçem 45-50 arası.Ozellikle kronik sıkıntısı olmayan ve soğutması kaliteli bi laptop...
https://ty.gl/7iv8qayk21k6c.
Arkadaşlar bu laptopu almaya düşünüyorum.Erazer Deputy p60 i7 13620H Rtx4070 bir laptop.Forumlarda insanlar ısınma sorunu var...