Cl1cst3R isimli üyenin son etkinliği

• Cl1cst3R
    Cl1cst3R, Laptop Teknik Sorunlar kategorisinde G870 Laptop güç gelmiyor başlıklı bir konu açtı.
    Arkadaşlar bugün excalibur g870 laptopumu bilgisayarciya götürdüm termal macun ve ped yenilettim.Adam bana sıcaklıkların hala ayni olduğunu başka bir...
  • Cl1cst3R
    Cl1cst3R, Termal macun birkaç saatte çatladı. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam valla adam 4mm bu dedi 4mm taktı ben de laptoplarda genel 1-2mm diye biliyom laptopu açtı orda gösterdi sıcaklıkları falan da eve geldim laptop...
  • Cl1cst3R
    Cl1cst3R, Soğutma/OC/Modifiye kategorisinde 4mm Termal ped G870 laptop başlıklı bir konu açtı.
    G870 laptopumun ısınma sorunu vardı bilgisayarciya götürdüm termal pedleri değiştirdi ve termal macun sürdü ama sıcaklıklar hala ayni dedi kendi de başka...
  • Cl1cst3R
    Hocam bilgisayarciya götürdüm pedleri de değiştirdi termal macunu da yeniledi ama sicakliklar hala ayni dedi.Baska bir şeyde sıkıntı var dedi ben şimdilik...
  • Cl1cst3R
    hocam ince sürdüm ama yine aynısı oldu hatta bu sefer birkaç saat düşük sıcaklık olayı da olmadı.Bilgisayarcıya götürdüm termal pedler değişecek dedi stc8...
  • Cl1cst3R
    Cl1cst3R, Soğutma/OC/Modifiye kategorisinde Termal macun birkaç saatte çatladı. başlıklı bir konu açtı.
    Dostlar merhaba bugün öğleden sonra 1-2 gibi laptopumun işlemci ve ekran kartının termal macununu yeniledim.Sıcaklıkları kontrol ettim her şey okeydi maks...
  • Cl1cst3R
    Cl1cst3R, Laptop Önerileri kategorisinde Laptop önerir misiniz lütfen başlıklı bir konu açtı.
    Arkadaşlar maks 52-53k bütçem var.Zorlayabilecegim maks sinir bu genel bütçem 45-50 arası.Ozellikle kronik sıkıntısı olmayan ve soğutması kaliteli bi laptop...
  • Cl1cst3R
    Cl1cst3R, Laptop Önerileri kategorisinde Erazer Deputy p60 i7 13.nesil 4070 alınır mı başlıklı bir konu açtı.
    https://ty.gl/7iv8qayk21k6c. Arkadaşlar bu laptopu almaya düşünüyorum.Erazer Deputy p60 i7 13620H Rtx4070 bir laptop.Forumlarda insanlar ısınma sorunu var...
Geri