Herkese merhaba ve iyi akşamlar öncelikle bugün Steam hesabımın cüzdanına 150 dolar yükleme yaptım fakat EA Play almaya çalıştığımda sürekli beklemeye atıyor satın alımı ve ayrı olarak da Apex Legends'dan Apex Coin almaya çalıştığım zaman sürekli " Başarısız" hatasını veriyor fakat 8 saattir...
Genelde masaüstüm ile oyun oynuyor ama işe gidince mecburen notebookdan çalışmak ve oyun oynamak zorunda kalıyorum. Çoğu uygulamayı kaldırıyor ama bazı rekabetçi oyunlarda Turbo Boost açık oynamaya çalışırsam FPS drop yiyorum. Notebook da RTX 3050 Intel Core i5 11400h 16gb 3200mhz ram var...
Ön sipariş verdiğim bir oyun vardı steam cüzdanına aktardım parasını sonra ise tekrar aldım ama acil para lazım ve karta iade etmem gerekiyor.
Steam'e ticket atmayı denedim ama e-posta ile bile ulaşılamıyor. O yüzden bu forumdaki insanlar belki bir şey biliyordur diye düşündüğümden yazıyorum...
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba forumda yeniyim genel olarak eski ekran kartlarını toplamayı seviyorum
Sizce şu zamanlarda mining için kullanılmamış GTX 1080 bulmak mümkün müdür ?
Sahibinden de baktım ama fırınlanma veya mining için kullanılmış olmasından korkuyorum da.
Birde tanıdığınız...
Öncelikle iyi akşamlar-geceler dilerim.( https://donanimarsivi.com/windows-10-da-kernel-power-41-hatasi-nasil-cozulur/ )Donanım Arşivi'nin resmi sitesinde aldığın Kernel Power 41 hatasının çözümü var.
1697660754
Microsoft'un yardım forumlarından da bakabilirsin ama genel olarak oradaki teknik...
Arkadaşlar bu forumda yeniyim genelde multiplayer oyunlar oynuyorum FPS odaklı ama hiç arkadaşım yok (Eğer bu forumda oyun arkadaşı aranmıyor ise konuyu silebilirsiniz.) Call of Duty MW2,MW3 veya Warzone oynayabiliriz. "Git Discord'da ara" diyebilirsiniz evet haklısınız ama en ufak hatayı bile...