Clausss isimli üyenin son içerikleri

1. C

İnternet düzeldi mi ?

Düzeldi.
  2. C

Video'da çalan şarkı nedir?

4.50'de çalmaya başlayan şarkı nedir? Google Chrome'a Shazam eklentisini yükleyip bulabilirsiniz. Şu an başka tarayıcı yükleyemediğim için ben bulamıyorum. Bulamayanlar için uzantı link: https://chrome.google.com/webstore/detail/shazam-identify-songs-fro/mmioliijnhnoblpgimnlajmefafdfilb
  3. C

ekran kartımı satıyorum ne kadar eder?

yani dostum bir enayi bulursan anında satıp 3060 alabilirsin. 3.5-4K verirlerse sat hemen derim. Ayrıca o ilan gerçek, piyasa düştü bu aralar. 5.5-6K'ya sıfır 6600 XT alınıyor artık.
  4. C

Okey ama piyasa öyle diye bu fiyattan koyarsanız bir darbe de siz vuracaksınız piyasaya. Sen uygundan koy ki hemen satılsın, yüzlerce ilan arasında karışıp yok olmasın.
  5. C

8K+ ne Allah aşkına? :D Senin karta o kadar vereceğime sıfır RX 6600 XT veya ikinci el 3060 alırım. 8K mış mış.. Te Allam
  6. C

i5-2320 sistem kaç tl eder?

3200 Falan gibi geliyor bana. Ayrıca o sisteme o ekran kartı canavar gelir. :D
  7. C

Sonra atarım hocam, şimdilik link yok. Turbox falan çöpleri değil merak etmeyin.
  8. C

İkinci el alacağım hocam. Sistem tam istediğim gibi, sorun yok. Ayrıca hocam sadece ekran kartı 1600 TL nasıl o fiyatı verdiniz? Bu aşırı derece ölücülük olmuş.
  9. C

Arkadaşlar 3800 TL'ye bir sistem almayı düşünüyorum. Bu bilgisayarımı satıp üzerine ekleyeceğim. Ölücü olmayın, ederinin fazlasını da söylemeyin hızlı satmam gerek. İntel i5-2320. Gigabyte 1050 Ti 4G (Tek fan, LP). ASUS H61M-PRO Kingston DDR3 8 GB 1333 MHz. RAM. Kingston 120G SSD (sağlık %90...
  10. C

Dolandırılırsak forum yönetimi ne yapıyor?

Bu forumda ikinci el alım-satım yaparken dolandırılırsak, forum yönetimi nasıl bir yol izliyor?
  11. C

internetten para kazanabilirmiyim

Al-Sat yapabilirsiniz veya BiOnluk gibi yerlerde Freelancer olarak çalışabilirsiniz.
  12. C

Lolde hecarim jungle ne durumda?

Lee Sin oynanır derim ben.
  13. C

Oyun açınca mavi ekran veriyor

Minidump dosyalarını paylaş. https://forum.donanimarsivi.com/konu/rehber-minidump-dosyalarini-paylasmak.132448/
  14. C

2X8 3200 CL 16 MI 2X16 3600 CL18 RAM MI TERCİH EDERSİNİZ?

Rust, Warzone, ARK Survival gibi ağır oyunlar oynuyorsanız yükseltmek mantıklı. Rust Ultra'da 17-18 GB RAM kullanıyor sanırım. :D
Geri