Clausx isimli üyenin son içerikleri

1. C

Renault Fluence icon aldık iyi midir?

Yorumlarınız için teşekkürler hocam Allah hepinize daha iyisini nasip etsin
  2. C

Hocam iconda nasıl donanım yok
  3. C

Yani evet aynı özellikte emsallerine bakınca normal fiyat ama tabii ki genel düşününce pahalı buda piyasa yüzünden işte
  4. C

Anladım hocam teşekkürler hiç otomatik sürmedigim için yabancıyım biz bu yollara Tofaş Şahin den geldik hayliyle biraz garip gelicek
  5. C

Tofaş Şahin sahibiydik hocam bundan önce gerçekten kuş serisi araba değilmiş Fluence e binince bile fark ediyor insan
  6. C

Mersin merkezde oturuyorum yoğun trafik var sürekli dur kalk yapılan trafik yani mesela d de giderken bir anda yarı otomatiğe çekebiliriz dimi Arabayı
  7. C

Ben vermedim babam verdi Arabayı çok beğenmiş falan filan aldı bizede tamam demek düştü
  8. C

Evet 1.5 dci 110 luk
  9. C

R5 5600 RX600 PS5 Takas?

Ben olsam direk al kardeşim ver kardeşim derim güzel teklif
  10. C

Hangi ekran kartını almalıyım?

Bendede aynı işlemci var bence öncelikle işlemcininde yükselmesi gerekicek oyun oynuyorsan 5070 in yanında 12400f baya düşük kalır bende 12400f o satıp yeni işlemciye geçicem
  11. C

Evet focus çekebilirdik bitane altımıza 😅 o paraya biraz pahalı oldu ama oldu artık 10 sene götürsün yeter
  12. C

Evet fazla ama 2016 iconlari geziyorum 1 milyon üstü ilanlar gördüm şaka zannettim ne olmuş piyasaya
  13. C

Neyse en azından dolu paketi aldık uzun süre götürür umarım sorunsuz
  14. C

Valla babamı ikna edemedim başka arabaya illa da Fluence
  15. C

84 binde 2016 icon Fluence aldık Arabada kaput ve ön panel değişendi Şase podye direkler orijinal km yüzünden satın aldık fiyat 925
Geri