Malesef bütçem buna yetti ddr3 bir sistem kullanıyorum hiç bir şeyi açmıyor adam akıllı oyun bile oynayamıyorum + olarak işten çıkarıldım durumlar çok elverişli değil sizde beni anlayın tavsiyen için sağol dediğinide anladım fakat gücüm yetmedi buna yetti ailem ayrı sorun ediyor zaten umarım...
anlıyorum fakat param güvendesiz alışveriş yapmıyorum 1 kere dolandırıldığımdan satıcılar en fazla istanbul izmir ankara gibi yerlerde güvenemiyorum o yüzden param güvende ile ilan açtırıyorum öyle alıyorum adamdan komisyonda gidiyor çünki
stok soğutucu var kutulu geliyor ve 5600x deki stok soğutucu diğer soğutuculara göre daha iyiymiş araştırdığımda öyle gördüm
1751476170
kargo parası bana kitlendi kutulu falan yani stok soğutucusuyla birlikte bence normal kargosuz parası 3400 gibi mebla
teşekkür ederim 2. el sistem topluyorumda malum satıcıda güncel olduğunu söyledi bana güncel değilse ne halt yiyebilirim diye düşünüyorum o yüzden bir tavsiyeniz varmı
Merhabalar ben bir işlemci aldım ryzen 5 5600x ve anakartımın destekleyip desteklemediğinden çok kararsızım araştırdım kimisi destekler vs o pine o anakartamı takıcaksınız gibi sorular falan kafam karıştı yardım eder misiniz
Arkadaşlar merhaba ben 2. el bir sistem topluyorum anakartım Asrock A520 hvs modeli işlemci konusunda sürekli git gel yapıp duruyorum ryzen 5 3600 ve 5500 ün arasında çok bir fiyat farkı yok fps oyuncusuyum hangisini almamı önerirsiniz bu konuda yardımınıza ihtiyacım var RAM ve ekran kartı...
Merhabalar iyi günler dilerim ben işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum ömrünü doldurdu neredeyse onun yerine gidip 2. el a10 işlemci almayı düşünüyorum sistemim aşşağıda
İşlemci: AMD A8 7650k
Ekran kartı: GTX 750 2GB
RAM: 2X4 8GB RAM DDR3 1600MHZ
HDD 500GB
1280X1024 MONİTÖR
sistemim de bu ve a10...