claxs isimli üyenin son içerikleri

1. claxs

Amazon bilinmeyen bir para çekimi yaptı.

Sabah uyandığımda Amazon'dan sebepsiz yere para çekildiğini fark ettim. Amazon'a yazmaya çalışıyorum ama ya e-posta gitmiyor ya da cevap vermiyorlar. Papara'yı aradım, onlar da bunun bir üyelik ücreti olarak göründüğünü söylüyor. Ancak hesabıma baktığımda herhangi bir üyelik almamışım, hatta...
  2. claxs

Rampage ghost klavyeye ses yalitimi yapmak istiyorum fikirlere acigim

Klavyeyi daha yeni aldim sayilir 1 yil oldu sadece ses degişikligi istiyorum şu an saten alamam https://wraithesports.com/products/vgn-atk-blazing-sky-f1-wireless-mouse?variant=48451976986817 bu mouse u alicam pro max versiyonu 1734795343 OLmaz gibi gacur gucur pilastik sesi gelir sunger daha...
  3. claxs

Rampage ghost klavyeye ses yalitimi yapmak istiyorum fikirlere acigim

merhaba rampage ghost klavyem var. red swich ama yanki problei var daha dogrusu klavyede ses ile alakali hicbi yalitim yok sizce ne yapabilirim ozellikle space tusu baya ses cikariyo o tusa ne pabilirim bu konularla ilgilenenler veye deneyimi olanlar yazabilirmi (not: yaglama konusunda sorun...
  4. claxs

Esp32 cam 'e arduino ile kod atamiyorum

denedim ama gen ayni hatayi verdi genede teiekürler 1734136414 A fatal error occurred: Failed to connect to ESP32: Timed out waiting for packet header evet gelisme var ama su anda boyle bi hata aliyorum lutfen yardim edin
  5. claxs

akşam deneyicegim teşekürler 1734099881 akşam deneyicegim teşekürler
  6. claxs

Merhaba hocam bi projem var ve esp32 cam kullanmam lazim ama kod atamiyorum icine nasil yapicam bilmiyorum ." adrunio ile kod atmaya calisiyorum (x86)\Arduino\hardware\espressif\esp32\libraries\AzureIoT içinde Header dosyası (.h) bulunamadı " boyle bi hat veriyor baktim hakketen oyle bi dosya...
  7. claxs

Asus TUF Gaming VG279Q1R 27 monitor yesıl pıxel bozulma sorunu

Sorun çözüldü ama arada oluyo ekran kartından olacağını sanmıyorum ekran kartım msi rx 6750xt işlemcide rayzen 7 5700x hepsi daha yeni alındı
  8. claxs

Asus TUF Gaming VG279Q1R 27 monitor yesıl pıxel bozulma sorunu

burda cok bellı olmasada monıtorde yesıl yesıl noktalar olusuyor ayarlar kısmından bazı ayarları duzeltıyorum 1 2 dakıka duzelıyo sonra gene pıxeller sorun cıkarıyo bıde sıyah pıxeller olusuyor ama olu pıxel deyıl bu soruların cozumunu bılen varmı ?
Geri