Sabah uyandığımda Amazon'dan sebepsiz yere para çekildiğini fark ettim. Amazon'a yazmaya çalışıyorum ama ya e-posta gitmiyor ya da cevap vermiyorlar. Papara'yı aradım, onlar da bunun bir üyelik ücreti olarak göründüğünü söylüyor. Ancak hesabıma baktığımda herhangi bir üyelik almamışım, hatta...
Klavyeyi daha yeni aldim sayilir 1 yil oldu sadece ses degişikligi istiyorum şu an saten alamam https://wraithesports.com/products/vgn-atk-blazing-sky-f1-wireless-mouse?variant=48451976986817 bu mouse u alicam pro max versiyonu
1734795343
OLmaz gibi gacur gucur pilastik sesi gelir sunger daha...
merhaba rampage ghost klavyem var. red swich ama yanki problei var daha dogrusu klavyede ses ile alakali hicbi yalitim yok sizce ne yapabilirim ozellikle space tusu baya ses cikariyo o tusa ne pabilirim bu konularla ilgilenenler veye deneyimi olanlar yazabilirmi (not: yaglama konusunda sorun...
denedim ama gen ayni hatayi verdi genede teiekürler
1734136414
A fatal error occurred: Failed to connect to ESP32: Timed out waiting for packet header
evet gelisme var ama su anda boyle bi hata aliyorum lutfen yardim edin
Merhaba hocam bi projem var ve esp32 cam kullanmam lazim ama kod atamiyorum icine nasil yapicam bilmiyorum ." adrunio ile kod atmaya calisiyorum (x86)\Arduino\hardware\espressif\esp32\libraries\AzureIoT içinde Header dosyası (.h) bulunamadı " boyle bi hat veriyor baktim hakketen oyle bi dosya...