CLeiN isimli üyenin son içerikleri

1. CLeiN

Bilgisayarı telefon ile uzaktan açma

Selamlar Forumda aradım ama bulamadım pcyi uzaktan telefon ile açmak istiyorum nasıl yapabilirim ? Wake on lan yöntemini biliyorum ama sadece aynı ağa bağlıyken çalıştığı için benim işime yaramıyor. Bana aynı ağdan bağımsız çalışan bir yöntem lazım.
  2. CLeiN

Sağlam kask önerişrmisiniz

1 yildir scorpion exo r1 carbon modelini kullaniyorum fiyatina gore guzel kask. Ama hangi motosiklette kullancagi onemli. R1 racing icin daha uygun dik oturuslu motosikletlerde ruzgar sesini cok aliyor. Raing harici bir motisikletse r1 yerine scorpion exo 1400 air carbon daha uygun.
  3. CLeiN

Yamaha servis bakım geçmişi sorgulama nasıl yapılır

Bakimlari yetkili serviste yapildiysa plaka veya sase numarasi ile herhangi bir yamaha servisinden sorgulatabilirsin.
  4. CLeiN

2000-3000tl Motorsiklet kask önerisi

Aynen hocam Scorpion Exo 490 kullanıyorum. 391 fiyat/performans urunu bi kask polikarbonat kabuklu orta segment sayilir. Kafana tam uyup rahatsizlik vermiyorsa degistirmene gerek yok bana gore. Sonradan butceyi arttirip daha saglam bir sey almak istersen o sana kalmis tabi.
  5. CLeiN

2000-3000tl Motorsiklet kask önerisi

Oncelikle motosikletin hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanirsin insallah. 2500 tl butce ile hem guzel gorunuslu hem de saglam bi kask su anki piyasada bulamazsin maalesef. Hjc c10 tavsiye ederim 3200 tl bandinda. Fiyatina gore guzel kasktir.
  6. CLeiN

(REHBER) KASK ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ

Eyvallah hocam. Etrafimda motosiklet kullananlarda ekipman konusunda asiri sekilde bilgizislik var. "Kaska o kadar para mi verilir ben 700 liraya aldim boyunluk bile var soguk girmiyo sendekinden daha iyi" diye yogurt kovasindan bozma kasklari savunanlar oluyor. Canin ekipmana verilen paradan...
  7. CLeiN

Hocam polikarbon kasklarin kullanim omru maksimum 5 yil. Tabi kullanim omrunu doldurmak zorunda degiliz doldurmadan almak daha mantikli ama almisken karbonfiber bir kask almak istedim o yuzden butceyi ayarlamam gerekiyordu :)
  8. CLeiN

Elinize saglik. Hem kapsamli hem de anlasilir bir rehber olmus. 5 yillik polikarbon kaskimi bu hafta emekliye ayirip X Lite X803 Rs Ultra Carbon'a gecis yaptim. Bu yil aldigim en mantikli kararlardan biriydi :) Kask alacak arkadaslara tavsiyem polis ceza yazmasin vs degilde sizi en iyi sekilde...
  9. CLeiN

Kayo ts 90 almalımıyım

1.50 boyla pocket bike ile rahat edemezsin kardeşim. Onun yerine Honda msx, lifan pony, rks rn180 gibi sele yüksekliği az olan motosikletler tercih edebilirsin.
  10. CLeiN

Öneri 125CC ve Altı Otomatik Vites Motor Önerisi

Yamaha nmax 125 Honda pcx 125 Bu ikisini biraz yüksek kmli de olsa bütçeye uygun olarak bulmak mümkün Bunların haricinde Honda dio veya Sym Fiddle 3 125 tercih edilebilir. Kaliteli ve satmak istendiğinde çok bekletmeyen modeller hepsi.
  11. CLeiN

125cc scooter önerisi

30-35 bin bandında 50cc scooterler var bunlardan birini alıp 80 - 100 - 125ccye yükseltmek bu bütçede daha mantıklı. 50cc olduğu için vergi ve sigortadan da muaf diye biliyorum. Benim tavsiyem bütçeye ekipmanı da dahil edip ona göre bi motosiklet bakmak olur. İkinci el olarak rks wildcat 125...
  12. CLeiN

🔥 PCH F7 12400F RTX3060 13999TL 🔥 STOK BİTTİ

Aynen hocam ekran karti ve işlemcinin kullanım oranları, sıcaklık değerleri, frekans değerlerininde bir dengesizlik yoksa sıkıntı olacağını sanmıyorum. İnşallah sorunsuz şekilde elinize ulaşır sıkıntısız kullanırsınız.
  13. CLeiN

Tabii ki pcnin normal kullanımda veya oyunlarda verdiği reaksiyonlardan da anlamak mümkün. Ben soruyu sadece donanıma bakıp pcyi çalıştırmadan kontrol etmek olarak algıladım.
  14. CLeiN

Hocam programsız sadece bakarak anlarım diyen yalan söyler. Sistemi çalıştırıp bakmadan ne olup olmadığını bilmek çok zor.
  15. CLeiN

Motosiklet almak istiyorum önerileriniz?

21 yıldır motosiklet kullanan ve kullanmaya devam eden biri olarak diğer arkadaşlarında söylediği gibi 1000cc bir motosiklet ile başlamak hiç istenmeyen sonuçlara sebep olur. Benim tavsiyem yoksa eğer önce ehliyet, ekipman ve bütçe varsa eğer düzgün bir kurumdan eğitim en son max 250cc bir...
Geri