Sizce Thunderobot g30s TE modeli mi daha iyi yoksa gamepower force veya secuzi lig 3601'e mi yönelmeliyim? pcde kullanıcam ve soulslike, futbol oyunları oynamayı düşünüyorum.
Pcde kullanmak için xbox bir gamepad bakıyorum. aklımdakiler şunlar;
1-Gamepower Force
2-Rampage Hydra
3-Claw's Tactical Combat
bunlar haricinde bildiğiniz güzel bir gamepad varsa önerirseniz sevinirim.
26 aralıkta yanlış karttan kaspersky alıp yarım saat sonra iade mesajı göndermiştim, dün sabah iadesi geldi ve dün akşam yeniden almak için girdim ve aptallığım yüzünden aynı karttan yeniden satın aldım. birde üzerine indirim kodu bulmuştum onu da girdim. galiba bozuldular dün akşam 8'den...
9070xt ile 7500f 2k-4k için uygun mudur? şuan kullandığım masa yuvarlak olduğu için hiç bir mouse pad sığmıyor köşeleri havada kalıyor vb, o yüzden 90x40 alıp köşelerini aşağıya doğru büküyorum. küçük bir mouse pad nasıl olur hiç bilmiyorum denemedim. kare mouse padin köşesi havada kalacağı için...
peki arkadaşım yüksek hz kullandığımda bazı oyunların sorun çıkardığını söylemişti doğrumu yoksa eskiden kalmış bir şey mi? ve gerçektende kuzenimin mouse padi geldiğinde ne kadar kötü olduğunu fark ettim mouse padimin. temudan denemek için 25tlye skatez almıştım ve mouseye taktığımda zaten...
Şuan kullandığım mouse pad bu. Trendyol
Şuan kullandığım mouse pad'ı mousem okumakta zorlanıyor galiba çünkü yakın zamanda kuzenim temudan bir mouse pad aldı ve normalde hareket ettirdiğimde sürekli takılma yaşayan mousem onun mouse padinde takılmamaya başladı. sizce attığınız mouse pad'de...
ya şuan kullandığım mouse aşırı küçük o yüzden büyük mouse alırsam elim rahatsızlık çeker mi bilmiyorum, baktığım bir atk f1 v2 vardı. rawm er21 pronun bataryası kaç mah acaba?
Claw ve Fingertip arası tutuyorum, genellikle claw kullanıyorum. pilli olmasın, genellikle hikayeli veya multiplayer oyunlar oynuyorum (fps hariç). mouse pad için de en fazla 500tl'lik 90x40 ya da 80x30 bir mouse pad arıyorum. desenli olması zorunlu değil