eFootball 2024 oyununu ilk indirdiğimde herhangi bir sorun yoktu fakat güncellemelerden sonra şuanda oyunda anında yeniden oynatma açamıyorum, açtığımda sürekli donuyor ve oyun içinde görsel sorunlar meydana geliyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Eski driver de yükledim fakat onda da ayrı...
Ekran kartım rtx 3060, son güncellemeden sonra (sürüm 555.85 , 21.05.2024) önceden herhangi bir sıkıntısı olmayan oyun arkada açılıyor, başka penceredeyken gözüküyor ancak o oyuna geçtiğimde siyah ekran veriyor.
Bir önceki driveri yüklediğimde de oyunda kasmalar oluyor.
Gta Online'da araba çağırırken mechanici aradığımda istediğim aracı seçip enterlayınca takılıyor ve aracı çağırmıyor, birkaç saniye sonra imleç tekrar aktif oluyor fakat tekrar denediğimde yine takılıyor.
Buna ek olarak bazı inetiorlara(garaj vb.) girdiğimde siyah loading ekranında kalıyor...
Herkese selam, R5 5600 işlemci ve 3060 ekran kartı kullanıyorum Gta 5'de sıcaklıklar İşlemcide 90ı görürken ekran kartında da 72'lerde geziyor. Bu sıcaklığın sebebi nedir, nasıl önlenebilir fikir verebilir misiniz?