Cletra isimli üyenin son içerikleri

1. Cletra

eFootball 2024 nvidia sorunu

DDU yu bilmiyorum hocam.
  2. Cletra

eFootball 2024 nvidia sorunu

eFootball 2024 oyununu ilk indirdiğimde herhangi bir sorun yoktu fakat güncellemelerden sonra şuanda oyunda anında yeniden oynatma açamıyorum, açtığımda sürekli donuyor ve oyun içinde görsel sorunlar meydana geliyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Eski driver de yükledim fakat onda da ayrı...
  3. Cletra

Ekran kartı driver güncelledikten sonra oyun siyah ekran veriyor.

Ekran kartım rtx 3060, son güncellemeden sonra (sürüm 555.85 , 21.05.2024) önceden herhangi bir sıkıntısı olmayan oyun arkada açılıyor, başka penceredeyken gözüküyor ancak o oyuna geçtiğimde siyah ekran veriyor. Bir önceki driveri yüklediğimde de oyunda kasmalar oluyor.
  4. Cletra

f/p kulaklık önerisi

Bütçe farketmez, büyük padli, uzun süre dayanabilecek, kaliteli bir kulaklık arıyorum. Yardımı dokunacak herkese teşekkür ederim.
  5. Cletra

Gta online arkadaş lazım

Arkadaşlar Selam, iki kişi gta online oynuyoruz, en az iki kişi daha lazım .Huyumuz düzgün, troll olmayacak arkadaşları davet ediyorum.
  6. Cletra

Yardım Gta online telefon ve interior takılma sorunu

Gta Online'da araba çağırırken mechanici aradığımda istediğim aracı seçip enterlayınca takılıyor ve aracı çağırmıyor, birkaç saniye sonra imleç tekrar aktif oluyor fakat tekrar denediğimde yine takılıyor. Buna ek olarak bazı inetiorlara(garaj vb.) girdiğimde siyah loading ekranında kalıyor...
  7. Cletra

Oyunlarda sıcaklık sorunu

Sağolasın hocam .
  8. Cletra

ARGB modelli şeyler var mıdır hocam takıntılıyım da biraz.
  9. Cletra

Soğutucu önerin var mı hocam şöyle iyi fiyatlı, bayram harçlıkları yeterse alayım :D
  10. Cletra

Aynen 1688566964 Senenin başında almıştım bilgisayarı, değiştirmedim.
  11. Cletra

Herkese selam, R5 5600 işlemci ve 3060 ekran kartı kullanıyorum Gta 5'de sıcaklıklar İşlemcide 90ı görürken ekran kartında da 72'lerde geziyor. Bu sıcaklığın sebebi nedir, nasıl önlenebilir fikir verebilir misiniz?
  12. Cletra

Farming Simulator 22

Farming Simulator 2022 Pc için crackli indirme linkleri var mıdır?
  13. Cletra

F/P kulaklık önerisi

Oyuncu
  14. Cletra

F/P kulaklık önerisi

Kulaklığım soyulduğu için yeni kulaklık arıyorum fiyat-performans önerilerinizi bekliyorum
  15. Cletra

Çözüldü✓ 90x35 , 88x40 Mousepad arıyorum.

Ciddi misin knak
Geri