CliqueDOS isimli üyenin son içerikleri

1. CliqueDOS

30 euro gümrük muafiyeti tamamen kaldırıldı

Yurt dışında akrabanız varsa ve en az altı ayda bir Türkiye'ye geliyorsa onun adresine sipariş verin, gelişte onlardan alın. Bizzat öyle yapacağım. Bıktırdılar artık. Yapmak istediğim birçok proje sayelerinde yarım kalmış oldu.
  2. CliqueDOS

🔥 🔥 Büyük Şahlanış Yurt Dışı Alışverişi Artık Bitti!!!!! SON DAKİKA🔥 🔥 🔥

Peki, bana uyar. Yine size bir kuruş kazandırmam ve yurtdışındaki akrabam aracılığıyla alırım. Hatta Türkiye'ye gönderim yapılmayan ürünleri de alırım. Çok güzel bir laf var da söylersem ya Silivri bileti kazanırım ya da ban yerim. Son kurşunlarını da attılar, bakalım şimdi ne yapacaklar.
  3. CliqueDOS

55 BİN TL LAPTOP ONERİSİ

Bütçenizi boş yere zorlamayın. MSI cihazlarda kronik menteşe kırma sorunu var, parçalayarak kırıyor. Asus da o paraya değmeyecek donanımlarda oluyor.
  4. CliqueDOS

55 BİN TL LAPTOP ONERİSİ

Erazer Lenovo'nun alt markası.
  5. CliqueDOS

55 BİN TL LAPTOP ONERİSİ

https://www.hepsiburada.com/erazer-deputy-p60-md62684-r32-intel-core-i7-12650h-32gb-ram-1tb-ssd-rtx4070-15-6-144hz-ips-fhd-freedos-oyuncu-laptop-p-HBCV00009KTKCO?magaza=HMD%20B%C4%B0LG%C4%B0SAYAR bu durumda bunu almak da mantıklı olabilir. 1766429226 Harbiden hatırlamıyorum, o kadar kafam dolu...
  6. CliqueDOS

55 BİN TL LAPTOP ONERİSİ

Makul, bakacağımız cihaz sayısını arttırır. Araştırıyorum, kafanıza takılan model varsa sorabilirsiniz. Bildirimler ne yazık ki düşmüyor, konuya bakmam gerekiyor.
  7. CliqueDOS

55 BİN TL LAPTOP ONERİSİ

İsterseniz bir bakayım, çıkabileceğiniz maksimum bütçe nedir, sınırı zorlarsanız diyelim?
  8. CliqueDOS

55 BİN TL LAPTOP ONERİSİ

Son yaşadığım durum sonrası gamegaraj önermiyorum. Sebebine gelince: https://forum.donanimarsivi.com/konu/gamegaraj-teknik-servis-deneyimi.1191995/ https://app.hb.biz/gSlpCxa0bxK2 : bu modelde soğutma sorunu çözülmüş gibi, deneyen konuşsun yine de. Ben test etmedim, iç dizaynı inceledim...
  9. CliqueDOS

Öneri Merhaba, 35 bin TL'ye kadar laptop önerisi

Victus 15 serisine yönelin. O fiyat bandında rakipsiz olan laptoplar onlar. Not: Hayır, 15 serisinde Hall sensör arızası yok.
  10. CliqueDOS

Acer nitro V16 ekran kapandı açılmıyor

Daha fazla kurcalamayın. Nitro v16 ile ilgili aniden kapanma ve açılmama şikayeti çok fazla var. Muhtemelen kronik bir arızası var.
  11. CliqueDOS

O mikrofon deliği, sakın oraya bir şey sokmayın.
  12. CliqueDOS

Cihaz power button bile tepki almıyorsa işlemci kısa devreye düşmüş olabilir. Özellikleri ne bu laptopun?
  13. CliqueDOS

GAMEGARAJ Teknik Servis Deneyimi

10 Kasım 2025 tarihinde Hepsiburada üzerinden GameGaraj Slayer X5T-5050 model bir dizüstü bilgisayar aldım. Laptop 12 Kasım 2025’te elime ulaştı ancak daha sıfır cihaz, sıkışma sonucu yalama olmuş bir M.2 SSD vidası nedeniyle tamire gitti. 3 gün içinde geri geldikten sonra kullanmaya başladım...
  14. CliqueDOS

35-40 arası laptop önerisi

Cyborg ve Thin serisinden uzak durun. Victus 15 modeller işinizi yeterince görecektir.
  15. CliqueDOS

Öneri LAPTOP ÖNERİSİ OKUL IS OYUN

Apple ekosisteminde değilseniz Macbook almayın, hiçbir mantığı yok. F/P ürünler şu an gamegaraj ürünleri. Kasası da buna gayet müsait, oyuncu bilgisayarıyım ben diye bağırmıyor. MSI ve Asus düşük fiyat bandında alınmaz. Asus gereksiz pahalı ve düşük ram ve depolama ile satılıyor. MSI da kronik...
Geri