Cllasty isimli üyenin son içerikleri

1. C

Harici disk önerisi olan var mı

güncel
  2. C

Harici disk önerisi olan var mı

dostlar selamlar grafik tasarım işiyle uğraşıyorum iş dosyalarım için harici disk almayı planlıyorum 500gb yeterli maksimum 1300 lira bandında önerebileceğiniz bir marka model var mı çok fazla anlamıyorum önerilerinizi bekliyorum.
  3. C

Windows key alacağım güvenilir site önerisi

Arkadaşlar merhaba hazır bir sistem aldım ve demo w10 şekilde geldi. Bildiğiniz üzere fiyatlar da uçuk olduğu için internetten key almak istiyorum güvenilir önerebileceğiniz bir key sitesi var mı ?
  4. C

Almaya sizce değer mi

https://www.itopya.com/afk-seven-amd-ryzen-5-7500f-gigabyte-geforce-rtx-4060-ti-windforce-oc-v2-16gb-ddr5-512gb-nvm_h26286#kategori_17 psu'yu 650w la değiştirip almaya sizce değer mi
  5. C

Sistem önerisi alıyorum

Maksimum 30k kasa bütçem var. Güncel olarak rdr2, cs2, dbd, gibi oyunları oynuyorum. Bunları kasmadan rahatça oynatsın yeterli
  6. C

Bu sistem almaya değer mi

Ekran kartı iyi mi peki bu kart hakkında pek bir bilgim yok gigabayt hakkında daha doğrusu
  7. C

Bu sistem almaya değer mi

Öncelikle merhaba. 14 Senelik laptop kullanıcısıyım ve ilk defa masaüstüne geçiyorum. Çok fazla masaüstü bileşenlerinden anlamıyorum bu parça bunanla uyumlu vs. Kendimce bir bilgisayar topladım bakıp yorumlarsanız sevinirim güncel olarak rdr2, dead by daylight, fortnite, cs2, lol gibi oyunlar...
Geri