cLoogeeR isimli üyenin son içerikleri

1. C

Min rtx 4050 35 k bütçe ne önerirsiniz laptop

Minimum 4050 istiyorum 35 k bütçem var tavsiye verirmisiniz.
  2. C

18'le 30 k arası edit/render ve oyun için laptop önerisi...

teşekkür ederim hocam.
  3. C

HP victus modelleri için ne diyosunuz hocam. ben biraz göz attım ama şikayetci tarafı daha çok basıyor gibi çok yaklaşmak istemiyorum o yüzden.
  4. C

kendi çapımda yapıcam öyle çok yoğunluk olmıcak edit ve rendera , oyundanda aslında kastım knight online ama beni bi süre idare edebilecek bir bilgisayara ihtiyacım var.
  5. C

Arkadaşlar 18 bin ile 30 k arası hem edit/render yapabileceğim ve oyun oynayabileceğim düzgün bilgisayar önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  6. C

Modemle aram çok uzak kablosuz nasıl bağlantı sağlıyabilirim.

Bende bunu düşünüyorum ama bilgisayara hangi WiFi adoptörünü önerirsiniz?
  7. C

Kablo kullanmak istemiyorum uzak olduğu için ve sağlıklı Bi İnternet istiyorum 😁
  8. C

Merhaba arkadaşlar. Modeme aram çok uzak nasıl bir yol izliyebilirim bağlantı için? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  9. C

MART Ayında İndirim Görmek İstediğiniz Ürünler?

Monitör ve klavye gönder gelsin kral
  10. C

Rise online ve knight online oynayabileceğim pc önerisi

Merhaba arkadaşlar yeni çıkacak olan Rise onlineyi yüksek fps alarak ve knight onlineyi oynayabileceğim sistem önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
  11. C

7000- 8000 TL arası hazır sistem önerisi.

2 el bulamıyoruz ki bulsamda hep aklımda tek Bi soru acaba mining yapıldı mı
  12. C

7000- 8000 TL arası hazır sistem önerisi.

Merhaba arkadaşlar, 7000 ila 8000 TL arasında sistem önerisi arıyorum, beni uzun süre idare edebilecek veya ileride upgrade ile güncelleyen bileceğim hazır sistem arıyorum. Oynıyacağım oyunlar Knight online Rise online Csgo Valorant Şimdiden teşekkür ederim.
Geri