Closed isimli üyenin son içerikleri

1. Closed

Rival 600 Nasıldır?

Performans açısından gayet iyi fakat uzun kullanımlı tecrübem olarak şunları diyebilirim ; 4 Ay kullanım sonucu yanda ki bütün yapışkanları kalktı ve oyun oynarken parmagıma yapışıp kalıyordu. Bu yüzden ben de mouse değiştiriyorum bu konuya dikkat et. Mousenin yapışkanları çok kalitesiz.
  2. Closed

1000TL Gaming Klavye Önerisi

K95 platinium almayı düşünüyordum, g tuşları ve boyutsal olarak kabalığından ötürü biraz uzaklaştım kendisinden. Yoksa kalitesi konusunda şüphem yok corsairin.
  3. Closed

K70 Biliyorum, Corsair bi tık kaba geldi. çok geniş yapılı geldi pek ısınamadım açıkçası
  4. Closed

Burada oynadığım türde v e oynadıgım tüm oyunları teker teker yazmak zorunda değilim ben orada sadece bir örnek verdim, gayette mantıklı olduğumu düşünüyorum.
  5. Closed

Ben de öyle düşünüyorum mouse almayı erteleyip almışken tam alayım diyorum yüksek ihtimal apex pro alacağım
  6. Closed

SteelSeries Apex 7

Evet ama switch'i aşırı güzel ya ayarlanabilir olması harika bir olay. :D
  7. Closed

:ROFLMAO: Apex pro ya da 7 alacağım ben de.
  8. Closed

SteelSeries Apex 7

Windows dili türkçe olunca uk klavyede ki tuşlar yine Türkçe yazıyor diye duydum klavyeye yazımda alışıksan pek problem olmaz. O yüzden rahatsız olmadım ben pek
  9. Closed

SteelSeries Apex 7

Valla bir de apex pro var, gözüm kesmiyor değil. Mouse alacaktım, onu erteleyip apex pro alasım geliyor. Çok çekici 😁
  10. Closed

Asus baya hoşuma gitti :) https://www.itopya.com/Asus-rog-strix-x802-strix-scope-tkl-bl-aura-sync-rgb-cherry-mx-red-tr-mekanik-gaming-klavye/ alacağım ama klavye + mouse alacaktım, mouseyi erteleyip apex pro mu alsam diyorum almışken tam olsun diye 👿
  11. Closed

Max. 800'TL Kablosuz mouse.

Razeri gözüme kestirmiştim ama, yeterince iyi mi sizce?
  12. Closed

Bütçeyi artıramazsam diğerini düşüneceğim teşekkürler.
  13. Closed

Asusta çok hoş. 3 ü arasında kaldım. G910, apex 7, asus hangisi sizce.
  14. Closed

200-300tl çok yay sesi çıkarmayan güzel mekanik klavye

Mekanik olmayan fakat çok kaliteli logitech g213 tavsiye ederim gaming.
  15. Closed

Steelseries rival serisine kesinlikle bulaşmak istemiyorum, bu modelin kablolusunu kullandım sonuçları kötü. Bütün yapışkanları sökülüp parmağıma yapışıp çıkıyordu. Ufak kullanımdan sonra sürekli bu olayları yaşadığım için, bu modelden uzak duruyorum.
Geri