Performans açısından gayet iyi fakat uzun kullanımlı tecrübem olarak şunları diyebilirim ; 4 Ay kullanım sonucu yanda ki bütün yapışkanları kalktı ve oyun oynarken parmagıma yapışıp kalıyordu. Bu yüzden ben de mouse değiştiriyorum bu konuya dikkat et. Mousenin yapışkanları çok kalitesiz.
K95 platinium almayı düşünüyordum, g tuşları ve boyutsal olarak kabalığından ötürü biraz uzaklaştım kendisinden. Yoksa kalitesi konusunda şüphem yok corsairin.
Burada oynadığım türde v e oynadıgım tüm oyunları teker teker yazmak zorunda değilim ben orada sadece bir örnek verdim, gayette mantıklı olduğumu düşünüyorum.
Windows dili türkçe olunca uk klavyede ki tuşlar yine Türkçe yazıyor diye duydum klavyeye yazımda alışıksan pek problem olmaz. O yüzden rahatsız olmadım ben pek
Asus baya hoşuma gitti :) https://www.itopya.com/Asus-rog-strix-x802-strix-scope-tkl-bl-aura-sync-rgb-cherry-mx-red-tr-mekanik-gaming-klavye/ alacağım ama klavye + mouse alacaktım, mouseyi erteleyip apex pro mu alsam diyorum almışken tam olsun diye 👿
Steelseries rival serisine kesinlikle bulaşmak istemiyorum, bu modelin kablolusunu kullandım sonuçları kötü. Bütün yapışkanları sökülüp parmağıma yapışıp çıkıyordu. Ufak kullanımdan sonra sürekli bu olayları yaşadığım için, bu modelden uzak duruyorum.