CloverSitaN isimli üyenin son içerikleri

1. C

Yardım F/P Gamepad Önerisi (2000TL)

Hocam bu markayı ilk defa gördüm. ek olarak özellikleriyle alakalı (Hall effect vs.) hiçbir şey yazmamışlar. emin olamadım bundan
  2. C

Yardım F/P Gamepad Önerisi (2000TL)

Uyugn fiyatlı iş görecek bir gamepad lazım. Çok iyi olmasına gerek yok ama çok kötü de olmasın. butce 2000TL civarında. Bunları buldum nasıllar ? Throne Tactical Hero: https://www.amazon.com.tr/dp/B0DYF5T3WF Fantech Shooter III...
  3. C

🔥İndirim Reflex Kısır Somonlu Yetişkin Kedi Paketi 226 TL

orta seviyedir kötü değildir (en azından şu ana kadar öyle olduğunu biliyordum). Ben 10kglik alıyorum hep şu anda 4k civarında. proplan ise 3k civarında. Fiyatına göre güzel. Ancak şunu söylemem gerekir ki birkaç ay önce proplanın gourment yaş mamasında ciddi sıkıntı oldu. Yanlış...
  4. C

🔥İndirim Reflex Kısır Somonlu Yetişkin Kedi Paketi 226 TL

Ev kedinize alıyorsanız lütfen doğru düzgün ND gibi kaliteli veya kalitesi belli bir seviyenin üzerinde bir mama alın. Ucuz diye kalitesiz mama alıp evde hayvan beslenmez. Bunun adı beslemek değildir, en fazla hayatta tutmaktır. 1-2 yıl sonra böbrek ve karaciğer yetmezliğinden evcil hayvanınız...
  5. C

Mavi Ekran 2. Diske windows yükleme sonrası 1. Diskimde mavi ekran hatası alıyorum

Bilgisayar özelliklerim i5 14400f, rtx 5070 super, asus z790m, wd black sn770 1tb. Dün akşam eski diski çıkarıp bilgisayara yeni bir kingston sata disk bağlayıp windows kurdum. Daha sonra eski diski tekrar taktım. Dün akşam eski disk çalışıyordu fakat. Şimdi baktığımda eski diskte daha açılmadan...
  6. C

Çözüldü✓ 2. ARAS KARGO FACIASI

bu arada satıcı firmanın ceza falan çektiği yok satıcı firma yollama durumunda da değil. Adamların pazarlama birimi böyle bir karar almış ve müşteri memnuniyeti için bunu uyguluyorlar. kimse whatgeeke silah dayayıp zorla ürün yollatmıyor veya böyle bir kural zorunluluk da yok. kendi istekleriyle...
  7. C

şaka maka adamlar kargo kaybolduğu için adamlar alıcıyı suçlamış. akıl fikir versin dicem de hala savunuyorlar. Bu insanların eşi ve işi falan olacak ilerde :D bol sabır diliyorum muhattap olanlara 🤡
  8. C

bilader komik olma niye kolpa yapsın ortada durum var onu yazmış. sanki aras kargo mükemmel bir işletme de toz kondurmuyorsunuz. 6 bin diyorsun bir de whatgeek ürünü tekrar yollamış. Burada arası değil de alıcıyı suçlaman yardı patlattı
  9. C

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

kankam ofansif olmak istemem yanlış anlama da okuduğunu anlamanda sorun olabilir mi sende ? Gümrükten geçicekse yollatıcam zaten onu soruyorum ben de geçiyor mu geçmiyor mu diye :D Geçicekse vergi ödenir diyorum zaten :D :D
  10. C

Alırken düşündüm zaten ben diyorm ki 30 doların üzerindeki ürünler gümrük ten geçiyor mu geçmiyor mu ? Zaten yukarıda ödenir demişim düşünmelik durum mu var burada ?
  11. C

30 euronun üzerinde gümrükkten geçmiyordu hani geçer mi, geçse nasıl bir vergi çıkacak ? 600 falansa ödenir de 30 euroluk ürüne bi 30 daha eklenirse ne olacak
  12. C

Peki gümrükten nasıl geçicek düşük göstermezlerse. 200 300 kişinin ürününü düşük gösterdiler. :D Yukarda yazan arkadaş da göstermiyorlar diyor. Peki ne zaman akrgoya verildi senin sipariş. Ben hala kargo bekliyoruö inatla düşük gösteremeyiz diye diretiyorlar
  13. C

Fİyatı düşük gösterdiler mi peki ? bana inatla normal fiyatı göstermemiz lazım diyorlar da. Daha bu sabah yine bunu demişler
  14. C

Bugün yine fiyatı düşük gösteremeyiz demişler. Uzun uzun yazdım. yapana kadar beklerim ak yeter. milletin klavyeleri geldi bile bizimkiler kargoya verilmedi 2.5 hafta oldu.
  15. C

Buna ek olarak bana ürünün fiyatını 15-20 dolar gösteremeyiz normal fiyat yazıcaz dediler. Olmaz diye mail attım umarum düzeltirler
Geri