CloverSitaN isimli üyenin son içerikleri

1. C

Yardım 1 Aydır Google Asistan Düzngün Çalışmıyor

1 yıldır s24+ kullanıyorum, telefonu kullanmaya başladığımdan beri google asistan kullanıyorum. Birilerini ararken, alarm kurarken veya akıllı ampulu vs yakarken sürekli kullanıyorum. Ancak Son 1 aydır Google Asistan bozuldu ne birini arıyor ne alarm kuruyor. Birini aramasını söylediğimde her...
  2. C

Yardım I5 14400f için soğutucu önerisi

arkadaşın dediği 600tl'lik soğutucu iyiymiş işinizi görür her türlü. eskiden bu fiyata ya dandik rgbli ve rgb'si değişmeyen fanlar vardı bu baya iyi bence
  3. C

Android One uı 7 ne zaman gelecek?

S24+ kullanıyorum bana bugün geldi. S23'lere ne zaman gelir bilmiyorum ama bir kontrol et istersen. Bi garip olmuş. Güzel ama alışmam gerek :D
  4. C

Yardım I5 14400f için soğutucu önerisi

Normalde bunu öneririm, stok yok ama kısa sürede gelir. ben bunun se olmayan versiyonunun kullanıyorum baya güzel se'nin farkı 5mm falan daha kısa ve 300tl daha ucuz, ancak çok bir etkisi olacağını sanmıyorum...
  5. C

Yardım 2k Monitör Önerisi (10Bin TL)

Sanırım 240hz olmasından dolayı samsung veya viewsonic alacağım.
  6. C

Yardım 2k Monitör Önerisi (10Bin TL)

5070ti için 2k düzgün monitör arıyorum. 1080p 5070ti ve 9600x işlemci için çok düşük kalır diye düşünüyorum. bu attıklarımı bulabildim. bütce olarak 10bin civarı diye düşünüyroum fakat tam bir bütce belirlemedim. Her türlü öneriye açığım. Bu samsungg fiyat olarak çok iyi ancak va panel olması...
  7. C

Son bütçe 20.000 TL ekran kartı önerisi

s24 fe önerirdim daha geçen hafta 22k civarına arkadaşım aldı ancak şu an fiyatı baya artmış, üzmez seni uzun yıllar götürür. Ekran kartı olarak da 7800xt bu fiyata en iyi seçenek gibi duruyor. 5060ti'dan çok daha güçlü bir kart. Hem 5060 ti'ların 16gb versiyonu en ucuz 22k onlar da palit veya...
  8. C

Yardım XPG RAM 1 Pc'de Çalışıyor, Diğerinde Çalışmıyor

Hocam dün sabah baya bir uğraştım. bios güncelledim olmadı. sonra başka bir versiyon bios denedim bu sefer oldu. Ancak bu sefer de açılırken uyarı veriyordu sonra açılıyor fakat restart atınca açılmamaya başladı. tekrar açmak için bios pilini çıkartıp takıyordum yine ilk sefer açılıyordu resten...
  9. C

İkisi de ddr5 nasıl bir uyum sorunu var anlamadım cidden Ramler bu belki 2 tane single olarak almışımdır hatırlamıyorum. Ama direkt bu ram modeli https://www.vatanbilgisayar.com/xpg-lancer-blade-siyah-ddr5-5600mhz-cl46-32gb-2x16gb-dual-kit-ram.html
  10. C

Sorun şu ki kendi pcme takıyorum çalışıyor, çıkartıp hemen diğerine takıyorum çalışmıyor. Sonra tekrar çıkarıp kendş pcme takıyorum yine çalışıyor :D yani desem ramde sıkıntı var o zaman benim pcde nasıl çalışıyor. Anakartta da sorun yok çünkü xpgyi çalıştırmayan anakart patriotu çalıştırıyor...
  11. C

Merhabalar, arkadaşıma yeni pc topladık. Arkadaşa topladığım pc 9600x ve asus tuf b650m-e anakart. Kendi bilgisayarım ise 14400f ve prime z790m plus anakart. Durum şu ki elimdeki kendi pc'mde kullanmış olduğum xpg 5600mhz 16gb rami arkadaşın pc'sine takınca çalıştırmıyor ve anakartta dram ışığı...
  12. C

Ddr5 2x16 (32) Gb Ram Önerisi (Patriot Viper Alınır mı ?)

Sanırım 6600mhz olandan alacağım daha mantıklı geldi. Xtreme5'in olayı yok gibi
  13. C

incehesaptan 2-3 yıl önce bir şey almıştım garantiye yollayınca sıkıntı yok diyip geri yollamışlardı. O yüzden sonradan sevememeye başladım. Belki değişmişlerdir 🙃 Teşekkür ederim yardımınız için İncehesapta bunları buldum. fiyat farkı yok neredeyse. bunlara ne diyorsunuz ? 1744896810...
  14. C

rgb 2'li versiyonu da 4 binmiş. Acaba bunların rbsi nasıl kontrol ediliyor biliyor musun acaba ? rgb alıp kapatmak istiyorum da. incehesaptan daha önce birkaç şey almıştım. Snerjiye daha çok güveniyorum açıkçası :D
  15. C

Merhabalar, 2x16 ddr5 ram arıyorum. hızının çok önemi yok 5600mhz üstü yeterli benim için, ancak 6000mhz ve üstünde fiyatlar çok artıyor o yüzden 6000mhz bir şeylerr baktım. Aşağıdaki ramler en mantıklısı gözüküyor. Başka önerisi olan var mıdır ? BU ramin rrgb versiyonu da varmış fakat rgbleri...
Top Bottom