Merhabalar elimde bir tane ps3 gamepadi var ancak sol analog sağ alta çektiğimde diğer analog yada diğer taraflar gibi kaymıyor bunu nasıl düzeltebilirim acaba
Arkadaşlar ps3 kolu buldum taktım driver falan yükledim elimden geldiğicne ama hala kolun üstündeki tüm ışıklar yanıyor ve pcde kullanamıyorum yardımcı olabilecek biri var mı
Daha ucuza havit kb904 öneririm sana dostum hem özellik bakımından daha iyi hemde manyetik switchlere sahip
1760805297
kendimde kullanıyorum bu arada memnunum gayet
vallaha kral bende bu fiyatda yakaladığım için sipariş ettim 1 tane direkt 1 tane daha almayı düşünüyorum aynısından mı alsam yoksa senin dediğinden mi alsam diye düşünüyorum şimdide
1760789596
anladım kral eyvvallahta tuş sorunları içinde bi kaç yorum duymuştum ondan cesaret edemedim...
Kral bilgisayarımda bluetooth yok kablolu kullanabiliyor muyum bunu yada usb ile kablosuz
1760788332
Hocam araştırdım biraz o modelleride kimisi cok memnun kimisi hiç memnun değil emin olamadım o yüzden
Merhaba arkadaşlar fc 26 için f/p gamepad arıyorum ne kadar uygun olursa benim için o kadar iyi sizce ne almalıyım bu arada pcden oynayacağım xbox kolu gibi değilde ps kolu gibi bir kol almak istiyorum ama çok f/p olursa xbox kollarınıda değerlendirebilirim ama asıl hedef ps tasarımı gibi kol...
Kusura bakmayın konuyu açtığımı bile unutmuşum ps tasarımı almak istememin sebebi daha rahat olduğunu düşünmem bütcemde maksimum 1400e çıkabilirim daha düşük olursa tabikide daha iyi olur ve fc26 yanındada belki hikaye bi ihtimalde fps oyunu oynarım gibi gamepad ile asıl amacım fc26 oynamak ama
Merhaba arkadaşlar fc 26 için f/p gamepad arıyorum ne kadar uygun olursa benim için o kadar iyi sizce ne almalıyım bide fc 26 için sadece ps5 kolu çalışıcak diyorlardı doğru mu bu arada pcden oynayacağım
Merhaba arkadaşlar steamdan para kazanmak istiyorum aynı cs2de kazandığımız haftalık droplar gibi ama cs2 dışında hangi oyundan kazanabiliriim pek bir bilgim yok yardımcı olur musunuz acaba hangi oyunlardan para kazanabilirim