Arkadaşlar n11 üzerinden 7400 TL'ye nova 5 aldım bir yandan pişmanlık duyuyorum ürün henüz tarafıma ulaşmadı kapıda almadan iade edip cloud 3 s mi alsam diye düşünüyorum 6 senelik steelseries kullanıcısıyım kulaklığım yeni bozuldu fps oynuyorum çoğunlukla valorant ve cs 2 ses yanından sorunum...
Void çok mu daha iyi kanka ben cs 2 valorant oynuyorum yıllarca gitsin istiyorum steelseriesten geçince bir sıkıntı yaşar mıyım 6 sene kullandım artics 7
Nova 5 alınır mı steelseries artics 7 2019 edition kullanıyordum ses kalitesinden memnundum yaptırdım 1500 TL'ye ama bu seferde pili bitti nova 5 7 bin TL'ye düşerse alayım mı sence
Hocam ben de nova 5 cloud 3 s pelta arasında gidiyordum 7 bine düştü nova 5 tam alacaktım sabahına fiyast 8-9lara çıkmış ben de mi pelta alsam kararsızım 4300 tl gözükmüyor ama 4300 tl ise hemen alayım girdim baktım 6300 tl yazıyor fiyat
1780758208
Asus iade nedir hocam açıklama şansınız var mı
2020 yılından beri steelseries artics 7 2019 edition kullanıyordum wireless kulaklığın mikrofonu bozuldu yaptırdım maxfitcustoma ama tekrar bu sefer pil sorunu çıktı baya masraf çıkardı bu sefer yaptırmak istemiyorum 6 sene oldu alalı ve daha fazla para harcamak istemiyorum yeni bir kulaklık...
2020 yılından beri steelseries artics 7 2019 edition kullanıyordum wireless kulaklığın mikrofonu bozuldu yaptırdım maxfitcustoma ama tekrar bu sefer pil sorunu çıktı baya masraf çıkardı bu sefer yaptırmak istemiyorum 6 sene oldu alalı ve daha fazla para harcamak istemiyorum aşırı iyi kulaklık...
Ben de bir sorun yok kardeşim sende de olmaz y kablo aldım mikrofon ve ses için sorun yokmuş bu arada iem çok ağrı yapıyor haberin olsun kullanımı benim fena kulağım ağrıdı :D
https://wraithesports.com/products/wraith-evox-iem-kulaklik Arkadaşlar iyi akşamlar bu kulak içini aldım arkada pembe girişe denedim mikrofon yeri ama mikrofon çalışmadı çalışır gibi gözüküyor 5 yanıp sonra hiç göstermiyor sesi yeşile taktığım zaman ise kulaklık çalışıyor mikrofon bozuk olabilir...