Clydee isimli üyenin son içerikleri

1. Clydee

Cloud 3s Vs Nova 5 Steelseries

Arkadaşlar n11 üzerinden 7400 TL'ye nova 5 aldım bir yandan pişmanlık duyuyorum ürün henüz tarafıma ulaşmadı kapıda almadan iade edip cloud 3 s mi alsam diye düşünüyorum 6 senelik steelseries kullanıcısıyım kulaklığım yeni bozuldu fps oynuyorum çoğunlukla valorant ve cs 2 ses yanından sorunum...
  2. Clydee

4300 E Rog Pelta Alınır mı

cloud 3s için ne düşünüyorsun
  3. Clydee

Rog peltayı neden beğenmedin iade mi ediyorsun
  4. Clydee

Void çok mu daha iyi kanka ben cs 2 valorant oynuyorum yıllarca gitsin istiyorum steelseriesten geçince bir sıkıntı yaşar mıyım 6 sene kullandım artics 7
  5. Clydee

Nova 5 alınır mı steelseries artics 7 2019 edition kullanıyordum ses kalitesinden memnundum yaptırdım 1500 TL'ye ama bu seferde pili bitti nova 5 7 bin TL'ye düşerse alayım mı sence
  6. Clydee

4300 tl ise asus rog pelta ben de alırım açıkcası ama asus iadesi nedir ben onu anlayamadım
  7. Clydee

Hocam ben de nova 5 cloud 3 s pelta arasında gidiyordum 7 bine düştü nova 5 tam alacaktım sabahına fiyast 8-9lara çıkmış ben de mi pelta alsam kararsızım 4300 tl gözükmüyor ama 4300 tl ise hemen alayım girdim baktım 6300 tl yazıyor fiyat 1780758208 Asus iade nedir hocam açıklama şansınız var mı
  8. Clydee

Cloud 3s Vs Artics Nova 5

2020 yılından beri steelseries artics 7 2019 edition kullanıyordum wireless kulaklığın mikrofonu bozuldu yaptırdım maxfitcustoma ama tekrar bu sefer pil sorunu çıktı baya masraf çıkardı bu sefer yaptırmak istemiyorum 6 sene oldu alalı ve daha fazla para harcamak istemiyorum yeni bir kulaklık...
  9. Clydee

Wireless Gaming Kulaklık Önerisi

2020 yılından beri steelseries artics 7 2019 edition kullanıyordum wireless kulaklığın mikrofonu bozuldu yaptırdım maxfitcustoma ama tekrar bu sefer pil sorunu çıktı baya masraf çıkardı bu sefer yaptırmak istemiyorum 6 sene oldu alalı ve daha fazla para harcamak istemiyorum aşırı iyi kulaklık...
  10. Clydee

Wraith evoX IEM Kulaklık Mikrofon

Güle güle kullanın arkadaşlar ben çok beğendim artics 7 kullanıyordum onu da yaptırdım yeni almak yerine
  11. Clydee

Ben de bir sorun yok kardeşim sende de olmaz y kablo aldım mikrofon ve ses için sorun yokmuş bu arada iem çok ağrı yapıyor haberin olsun kullanımı benim fena kulağım ağrıdı :D
  12. Clydee

https://wraithesports.com/products/wraith-evox-iem-kulaklik Arkadaşlar iyi akşamlar bu kulak içini aldım arkada pembe girişe denedim mikrofon yeri ama mikrofon çalışmadı çalışır gibi gözüküyor 5 yanıp sonra hiç göstermiyor sesi yeşile taktığım zaman ise kulaklık çalışıyor mikrofon bozuk olabilir...
  13. Clydee

❌İndirim Bitti! Sapphire 9070 XT PULSE, 31,499 TL. 6 TAKSIT. HB KARTA 10 TAKSIT🔥🔥🔥🔥

Ne anlatıyon lan sen yarragımın kafası? İkinizi alır üste üste koyarım
Geri