cnbrex isimli üyenin son içerikleri

1. cnbrex

Asil Game Güvenilir mi?

Merhaba lol için rp alacağım normalde bynogame üzerinden alıyorum ama bir kaç aydır en üst sırada asilgame.com diye bir site karşıma çıkıyor ve piyasanın biraz altında uyguna satıyor bu site güvenilir mi?? daha önce burdan satın alım işlemi yapan varmı
  2. cnbrex

Sistem Toplama: Parça Seçimi ve Tavsiyeler

Sisteminizde gözüme çarpan en büyük eksiklik tek modül ram kullanmanız. am5 platformunda ve ryzen 5 7500F gibi güncel bir işlemcide tek kanal ram kullanmak, işlemcinin bant genişliğini yarı yarıya düşürerek devasa bir darboğaza yol açar. Ekran kartı ne kadar güçlü olursa olsun, oyunlarda ani...
  3. cnbrex

Darboğaz mı? RTX 5070 ve Ryzen 5 7600 Sistemde Battlefield 6 Ani Fps Düşüşü

Selamlar, foruma hoş geldin. Evet, paylaştığın görselde kelimenin tam anlamıyla devasa bir işlemci darboğazı (CPU Bottleneck) yaşanıyor. Ekran kartın (GPU) %39 gibi çok düşük bir kullanım oranında çalışırken (ve bu yüzden 52 derece gibi buz gibi bir sıcaklıkta yatarken), işlemcinin (CPU) genel...
  4. cnbrex

Task Bar Hero Kolay Para Kasmak Ban Sebebi mi ?

Hayır hocam ban sebebi değil
  5. cnbrex

Bilgisayarım Kendi Kendine Kapanıyor

kanka geçmiş olsun şimdiden yaptığın testler, aldığın hata kodları ve uyguladığın yazılımsal kısıtlamalar sorunun kaynağını aslında çok net bir şekilde ortaya koyuyor. "Fişi çekilmiş gibi kapanma" ve Kernel-Power 41 (63) hatası, sistemin aniden gücünün kesildiğini gösterir. Bu durumun %99...
  6. cnbrex

Ps5 Slim İnternetmi Mağazamı

Selamlar, Bahsettiğiniz 20.000 TL gibi devasa bir fiyat farkının temel nedeni garanti tipi ve fiziksel mağaza giderleridir. internette gördüğünüz uygun fiyatlı modeller genellikle "İthalatçı Garantili" cihazlarken; vatan, teknosa, mediamarkt gibi fiziksel zincir mağazalarda satılan cihazlar...
  7. cnbrex

Havit Gamenote H2002BG VS Havit Gamenote H2039BG

kanka bence H2002BG ikisinide şahsen deneyim uzun uzun kullanmış birisi olarak söylüyorum, 039BG kağıt üstünde şarjıyla falan iyi dursa da kafaya oturuşu bir tık sıkıntılı kafayı aniden çevirince veya ani haraket yapınca düşecek gibi his veriyor pedlerinden bahsetmiyorum bile yazın berbat. ses...
  8. cnbrex

Pc İçin Gamepad Önerisi

https://www.monsternotebook.com.tr/gamepad/pusat-clutch-gamepad-siyah/ yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum daha sarj sorunu veya bağlantı kompa gibi herhangi bir sorun ile karşılaşmadım mükemmel
  9. cnbrex

Çözüldü✓ Geçiçi Monitör Önerisi

Teşekkürler direk satın aldım. Fiyatına göre çok iyi
  10. cnbrex

Çözüldü✓ Geçiçi Monitör Önerisi

Arkadaşlar merhaba geçiçi olarak ana ekran daha sonra 2. ekran olarak kullanacağım max 5k fiyatı olan ortalama bir monitör alacağım ne önerebilirsiniz?
  11. cnbrex

Çözüldü✓ R7 9700x Çok Isınıyor Yardımcı Olur Musunuz

soğutucu bloğunu düzgün oturtmamış veya sürdüğün macun kalitesiz olabilirmi?
  12. cnbrex

2k Monitör Önerileri

gereksiz fiyatlara çıkmadan uygun fiyata ve taksit imkanı olan 2k monitör önerirseniz sevinirim.
Geri