cnbskya isimli üyenin son içerikleri

1. C

Et için döküm tava önerisi

"LAVA" marka iyidir uzun yıllardır severek kullanıyorum. Özellikle mühürleme işlemi için dibi tırtıklı olanı öneririm.
  2. C

Yardım TYPE C GIRISLI HUB ONERISI

Arkadaşlar macbook için type-c girişli kaliteli bir hub lazım. Baseus, Spigen, Ugreen, anker vb. markaları inceledim hepsinin kendine göre + sı - si var. Kullandığınız memnun olduğunuz bir hub var ise önerilere açığım. Çok teşekkürler
  3. C

Bu iki kulaklıtan sizce hangisi

Soundcore beyaz kulakiçi kulaklık pişmanlıktır...
  4. C

Yardım BEYAZ PSU LAZIM BULAMADIM YARDIM

Kardeşim alıp beyaza boya boşuna o kadar para domalmamış olursun ayrıca üzerine custom boyama vb. şeylerde yapabilirsin. Biraz inovatif olun
  5. C

Yardım Masama monitör kolu uygun mu?

NB f80 modelini demirden olacak şekilde de montajlayabilirsiniz çok benzer bir senaryo benim başıma geldi şu an montajlı sağlam duruyor. Kısacası sorun olmaz
  6. C

Yardım Xdrive oyuncu koltuklarının montajını çıkarmak kolay mıdır ?

XDrive atak modelini kullanıyorum. Nereden alacağın tamamen sana kalmış. Rahatsızlığınız için bir şey söyleyemem doğru da olmaz bir doktora danışabilirsin. 1738676696 XDrive Atak modeli hocam gri kumaş olan. https://www.xdrive.com.tr/xdrive-atak-profesyonel-oyuncu-koltugu-gri
  7. C

Yardım Xdrive oyuncu koltuklarının montajını çıkarmak kolay mıdır ?

Ben yaklaşık 2.5 senedir markanın koltuğunu kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım sadece belirli süreden sonra gıcırdama problemi başlıyor ancak WD-40 ile basitçe çözülebilecek bir şey. Koltuk ile beraber gönderilen alyan ile sök tak işlemlerini rahatça halledebilirsin. Şimdiden hayırlı...
  8. C

Yardım APO P*ÇTİR P*Ç KALACAK

TERÖRÜN VE TERÖRİSTİN HER ŞEKLİNE VE KİŞİLİĞİNE LANET OLSUN !!!
  9. C

Başlığa kızgın surat atmış yarası var belli
  10. C

HASSAS BİR SÜREÇTEYİZ BANLANMALI !!!!
  11. C

Arkadaşlar hassas zamanlardan geçiyoruz içimiz yaralı hepimiz milletimizi seviyoruz. Başımız saolsun hepimizin. Konuyu yukarıda tutalım. Hafızamızla oynamasınlar
  12. C

+1
  13. C

APO P*ÇTİR P*Ç KALACAK
  14. C

Yardım PCKOLİK'ten Monitör Almayın! (THH Başvurum Reddedilmiş)

Bundan sonra alışveriş yapmayız olur biter. Bilgilendirme için teşekkürler kardeşim. Sonuna kadar hakkını aramalısın. THH + nereye gitmen gerekiyorsa git zaten haklı çıkacaksın
  15. C

Yardım Laptop ekranınımı monitör olarak kullanabilir miyim ?

basit bir youtube araması ile böyle bir video buldum. Araştırmak her şeydir sevgiler
Geri