Arkadaşlar macbook için type-c girişli kaliteli bir hub lazım.
Baseus, Spigen, Ugreen, anker vb. markaları inceledim hepsinin kendine göre + sı - si var. Kullandığınız memnun olduğunuz bir hub var ise önerilere açığım. Çok teşekkürler
NB f80 modelini demirden olacak şekilde de montajlayabilirsiniz çok benzer bir senaryo benim başıma geldi şu an montajlı sağlam duruyor. Kısacası sorun olmaz
XDrive atak modelini kullanıyorum. Nereden alacağın tamamen sana kalmış. Rahatsızlığınız için bir şey söyleyemem doğru da olmaz bir doktora danışabilirsin.
1738676696
XDrive Atak modeli hocam gri kumaş olan. https://www.xdrive.com.tr/xdrive-atak-profesyonel-oyuncu-koltugu-gri
Ben yaklaşık 2.5 senedir markanın koltuğunu kullanıyorum.
Herhangi bir problem yaşamadım sadece belirli süreden sonra gıcırdama problemi başlıyor ancak WD-40 ile basitçe çözülebilecek bir şey.
Koltuk ile beraber gönderilen alyan ile sök tak işlemlerini rahatça halledebilirsin. Şimdiden hayırlı...
Bundan sonra alışveriş yapmayız olur biter. Bilgilendirme için teşekkürler kardeşim. Sonuna kadar hakkını aramalısın. THH + nereye gitmen gerekiyorsa git zaten haklı çıkacaksın