cyberpunk 2077 atmam gereken dosyaları atıyorum oyun içinde açmam gereken şeyleri açıyorum 38fps alıyorum fakat herşeyi kapatınca da 38fps alıyorum yardımcı olabilir misiniz isterseniz indirme linkini ve açmam gereken şeyleri yazın söyleyin teyit edelim
1706025090
sorunumu bir şekilde hallettim...
Öncelikle sistemi yazmak istiyorum.
RX 6500XT.
Ryzen 5 3350G.
16 GB 4x4X4X4.
ASRock A320M-HDV
Oyun oynarken FPS değerlerim yüksek fakat drop yiyorum grafik düşükte olsa yüksekte olsa ara ara drop giriyor keyif kaçırıyor yardımcı olabilir misiniz?
neden bu kadar gerginsin kardeşim problemin mi var? arkadaşa da teşekkür ettim ayrıca?
1704294738
hatta sana senin dilinde konuşayım dostum starfield 2.2 destekliyor atılması gereken dosyaları attım ve şuan oyun açılmıyor bir şey yapmadan önce sormanın iyice kavrayıp anlamanın zararını neden...
anlaşıp anlaşamamak neyse bro önemli değil teşekkür ederim vaktini ayırdığın için ayrıca pek çok yorum olduğu için hepsini gözden geçiremedim çoğu oyun fsr2 yazıyor ya hangi sürümü atmak lazım onu anlayamadım doğrusu
kanka nereye atacağımı biliyorum yazdığımı hiç mi okumadın tlou tamamen bir örnekti.. ayrıca fsr sürümleri var tek sürüm yok yani yazılanı biraz dikkatli okursan anlarsın ne demek istediğimi
benim anlamadığım şöyle bir şey var hangi oyuna hangi dosyayı atıcaz onu çözemedim cyberpunk'a (210) attık ya o anlamda örnek vermek gerekirse last of us'a hangisini atıcaz falan açıklayabilecek varmı