Telefonla çok uğraşan biri değilim oyunda oynamıyorum telefon üzerinden samsung markalı telefonların ara yüzüne alıştığımdan samsung almak istiyorum. Biliyorum bahsettiğim iki telefon arasında çok fark var fakat bana yetecek ideal çok güçlü olmasına gerek olmayan bir telefon almak istiyorum...
9k ya göre iyi fakat ölü pikselli gelme ihtimali çok fazla ben amazondan aldım 70-80 tane sorunlu pikseli vardı. Ayrıca çokkk fazla ıps glow var ekranın tam ortasından bakmanıza rağmen köşelerde devasa boyutlarda ıps glow meydana geliyor. korku tarzı karanlık-siyah temalı oyunlarda canınızı...
geçen hafta ekstra %20 indirim vardı + bazı kişilere 200 tl kupon verdi en azından bana 12 tişörtü 1720 tl ye aldım. Ama bu tarz indirimler genellikle günübirlik oluyor sıkı takip gerekebiliyor. Şuanda 1400 tl üzeri %10 var.
1746613427
Düzeltme daha önceden alışveriş yaptığım için galiba bana...
Ucuza mal etmek istiyorsanız colorfull b760 alın büyük mosfetli modeller var onları tercih edebilirsiniz ama raminizin anakart ile uyumlu olmasında dikkat edin ayrıca bazı kişiler bios sorunları yaşamış ya da ikinci elde de güzel bir fırsat yakalayabilirsiniz b660 lar eski seri olduğu için...
Mortal kombat 1 / bt5 / cyberpunk 2077 / forza 5 gibi oyunlarda tarayıcımda takılma sorunu yaşıyorum bu sorun hem normal opera da hem de opera gx te oluyor. Çift monitör kullanıyorum operanın açık olduğu monitöre tıkladığımda video sorunsuz oynatılıyor ancak oyunun açık olduğu monitöre...
evet hocam gaming gecesinde indirime soktular yanlış hatırlamıyorsan 2 hafta öncekiydi.
1744733543
ben en azından 2 hafta gaming gecesine şans verirdim belli mi olur belki de 36k ya 5070 ti denk getireceksiniz.
diğer konularınıza da baktım bence lüzumsuz beklemenin mantığı yok paranızda var asus rog b850e alın geçin üzülmezsiniz şuan gidip msi alsanız sorun çıksa pişman olursunuz.