Herkese selam yeni aldığım pc de ekran kartını takmadan anakartta ki monitör bağlantısını denemek istedim ekrana görüntü gelmedi nedeni ne olabilir ?
Not: yeni monitör almadım hdım monitör olmadığı için
Dostlar az önce siparişi verdim ama anakart konusunda kararsız kaldım
anakartı ASUS PRIME B760M yapmadım sizce standart h serisini kullanmalımıyım yoksa mail atarak anakartı güncelleyebilir miyim
ekran kartını rog yapıp ssd yi 1 tb MLD M700 1TB yapmıştım mld doğru karar mı bilgilerinizi...
Bir kişi çıksın artık. AMD Intel ve bu donanımlar hakkında bilir kişilik yapsın 8 / 12 GB kaç bit ? VRAM değerleri ti olunca ne oluyor normal bir şey kunca ne oluyor sıralama hazırlasın rtx rx bizde hangi kart hangi karttan üstün bilelim bakıyorum 8 GB 12 GB üstün gibi görünüyor anlayamıyoruz...
3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub DVI-D mATX Anakart bu anakart i5 12400 ve rx 6600 XT gibi bir kombinle kullanılır mı yoksa 2.5 k farkla sistemi özelleştirip b b serisi mi olmalı
Anakart b550 / ram 3600 / i5 124100 olarak güncellendi ssd 1 TB başka 15900 başka güncelleme gerekli mi ekstra sizce yada bu değişim gereksiz dediğiniz bir ürün varmı anakart en yüksek kalem özelleştirmede 2.5 k