cobalt.x isimli üyenin son içerikleri

1. cobalt.x

gamepass indirdiğim oyun neden silinmiş

fifa 23 4 günde indrdirdim sabah oyun da oynadım gece geldiim repair dedi tekrar sıfırdan indirme yapıyor neden oalabilir ?
  2. cobalt.x

gamepass yavaşlık sorunu

üst kattan yükselticiyle almamdan kaynaklı sanırım
  3. cobalt.x

gamepass yavaşlık sorunu

4. cobalt.x

gamepass yavaşlık sorunu

sizce indirme hızı normal mi ?
  5. cobalt.x

Yeni aldığım pc açılmadı

Destek ve cevaplarınız için teşekürler yeni monitör alınca tekrar deneyeyim o zaman hdım bağlantısı olan bir monitörle
  6. cobalt.x

Yeni aldığım pc açılmadı

board dan eskiden görüntü alınırdı fredos değil lisanslı wündows
  7. cobalt.x

Yeni aldığım pc açılmadı

sistem arızalı olabilir mi
  8. cobalt.x

Yeni aldığım pc açılmadı

Herkese selam yeni aldığım pc de ekran kartını takmadan anakartta ki monitör bağlantısını denemek istedim ekrana görüntü gelmedi nedeni ne olabilir ? Not: yeni monitör almadım hdım monitör olmadığı için
  9. cobalt.x

TECHNOPAT-TWO WIN anakart değişirmi

BEN rog yaptım ama 1100 tl geri ödeme rog olunca yapılmadığını öğrenince doğrumu yaptım yanlış yaptım bilemedim bu değişim bana 1600 TL'ye mal oldu
  10. cobalt.x

Technopat Two Rx 6750 Xt Elime Ne Zaman Ulaşır?

büyük ihtimalle bayramdan sonra
  11. cobalt.x

TECHNOPAT-TWO WIN anakart değişirmi

Dostlar az önce siparişi verdim ama anakart konusunda kararsız kaldım anakartı ASUS PRIME B760M yapmadım sizce standart h serisini kullanmalımıyım yoksa mail atarak anakartı güncelleyebilir miyim ekran kartını rog yapıp ssd yi 1 tb MLD M700 1TB yapmıştım mld doğru karar mı bilgilerinizi...
  12. cobalt.x

Ekran kartı konusnd bilir kişi aranıyor

Bir kişi çıksın artık. AMD Intel ve bu donanımlar hakkında bilir kişilik yapsın 8 / 12 GB kaç bit ? VRAM değerleri ti olunca ne oluyor normal bir şey kunca ne oluyor sıralama hazırlasın rtx rx bizde hangi kart hangi karttan üstün bilelim bakıyorum 8 GB 12 GB üstün gibi görünüyor anlayamıyoruz...
  13. cobalt.x

Hazır sistemlerde anakart seçimi

3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub DVI-D mATX Anakart bu anakart i5 12400 ve rx 6600 XT gibi bir kombinle kullanılır mı yoksa 2.5 k farkla sistemi özelleştirip b b serisi mi olmalı
  14. cobalt.x

16999TL - İ5 12400f + 6750xt - 1100TL Geri ödemeli

Bende merak ediyorum özellikle anakart değişimi yapılmalı mı
  15. cobalt.x

Modart blue özelleştirme yardım

Anakart b550 / ram 3600 / i5 124100 olarak güncellendi ssd 1 TB başka 15900 başka güncelleme gerekli mi ekstra sizce yada bu değişim gereksiz dediğiniz bir ürün varmı anakart en yüksek kalem özelleştirmede 2.5 k
Geri