ekranım son zamanlarda dalgalanmaya başladı bu durum ram overclock yaptıktan sonra oluşmaya başladı bu durum küçük oyunlar oynarken oluyor fm24 eu4 cities gibi oyunlarda valorant cs gibi oyunlarda bu sıkıntı olmuyor overclock yaparken aynı zamanda windows 11e de geçiş yapmış bulunmaktayım...
evet bilmiyorum fakat şundan yapmak istemiştim 280hz monitorüm var 250 fps falan alıyorum valorantta takılmalar olabiliyor emin olmamıştım zaten sağolun
merhabalar öncelikle 5600x işlemciye ve 3600mhz cl17 kingstone ramlere sahibim ana kartım b550m plus bu bileşenlerle overclock yapsam çok zararı olur mu ya da overclock olur mu işlemciyi nasıl overclock edecğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
4 adet aerocool mirage 12 lite aldım b550m plus anakartım var asus xpg invander kasasına sahibim bağlama işlemi nasıl bazılarının uzaktan kumandalı kontrolcü alması gerekiyorumuş benim alamama gerek var mı
https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deep-cool-gammaxx-l240t-blue-240mm-sivi-sogutma-fiyati,608816100.html deep kuul un bu modelini önerdiler bütçe açısından daha yukarı çıkamam gibi max bu fiyatlar yani 240lık arıyorum